ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μαρίας Κωνσταντάκη που παραλίγο να της προκαλέσει έμφραγμα και εγκεφαλικό!

Αυτή είναι η ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μαρίας Κωνσταντάκη που παραλίγο να της προκαλέσει έμφραγμα και εγκεφαλικό!

Με σχόλιο της στα social media η Μαρία Κωνσταντάκη ήθελε να σχολιάσει την ασπρόμαυρη φωτογραφία που παραλίγο να τις προκαλέσει… «εγκεφαλικό, έμφραγμα και ανακοπή».

Ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο της από τον φακό του ηθοποιού-φωτογραφου Σπύρου Χατζηαγγελάκη κοινοποίησε μέσω instagram η Μαρία Κωνσταντάκη, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα εξομολογητικό μακροσκελές σχόλιο.

«Όταν μου έστειλε χθες το βράδυ ο @spyros.chatziaggelakis αυτήν την φωτογραφία είδα να μου έρχονται το εγκεφαλικό ,το έμφραγμα και η ανακοπή μαζί. Όλες οι ρυτίδες και οι ατέλειες μου λόγω της επεξεργασίας που είχε κάνει φαινόντουσαν πιο έντονα. Μετά από κάποια λεπτά όταν άρχισε πάλι να αιματώνεται κανονικά ο εγκέφαλος και να παρατηρώ τη φωτογραφία σκέφτηκα «ε και… αφού κάπως έτσι είσαι, με αυτά που σου αρέσουν και με αυτά που δε σου αρέσουν στην φωτό» . Και κάποιες φορές αυτά που δεν μου αρέσουν (κι από δω και πέρα δεν μιλάω μόνο για την εμφάνιση )δείχνουν κάπως σκληρά και γωνιώδη και κάποιες άλλες φορές( τις καλές μέρες ) δείχνουν μαλακά και στρογγυλά. Ετσι είναι ..Και όσο περνούσε η ώρα, η φωτογραφία μου άρεσε όλο και πιο πολύ για τον απλό λόγο ότι αν και έχει περάσει κι αυτή επεξεργασία είναι πιο κοντά στην αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ? ότι πολλές φορές η αλήθεια(μας ) δε μας αρέσει αλλά είναι εκεί. Οπότε αγκάλιασε κ αγάπησε τον εαυτό σου . Είναι αβάσταχτο να μην αγαπάς τον 24/7 μόνιμο συγκάτοικό σου» έγραψε η ίδια στο instagram, ενισχύοντας όσους έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση για την εικόνα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B83d9MLgAzv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.