ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η φρενίτιδα «κορωνοϊός» χτύπησε και τους celebrities – Ταξιδεύουν φορώντας μάσκες (φώτο)

Η φρενίτιδα «κορωνοϊός» χτύπησε και τους celebrities – Ταξιδεύουν φορώντας μάσκες (φώτο)

Εκτός από τον απλό κόσμο, και οι διάσημοι της διεθνούς σκηνής άρχισαν να φορούν μάσκες και να εμφανίζονται με αυτές.

Συγκεκριμένα, celebrities από το εξωτερικό φόρεσαν μάσκα για να ταξιδέψουν και το έδειξαν στο Instagram με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όλο και περισσότερους.

Κυρίως γυναίκες που ταξίδεψαν στο Μιλάνο αλλά και στο Παρίσι για τις Εβδομάδες Μόδας, έβγαλαν φωτογραφίες φορώντας τη μάσκα.

https://www.instagram.com/p/B87Aps-A31k

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η ίδια φόρεσε μια μαύρη μάσκα για να προστατευτεί από τυχόν μικρόβια σε πτήση της για Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/B9BxGPqFfpw

Ακόμη, η Κέιτ Χάντσον, η Μπέλα Χαντίντ, η Σελένα Γκόμεζ αλλά και οι royals Μαρί Σαντάλ με την Μαρία Ολυμπία και τον Αλέξιο ταξίδεψαν με αεροπλάνο φορώντας προστατευτική μάσκα.

https://www.instagram.com/p/B9AcCXAnVoH

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.