ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλληνας ράπερ: «Θέλω να χορέψει η Ιωάννη Τούνη στο μπάτσελορ πάρτι μου»

Έλληνας ράπερ: «Θέλω να χορέψει η Ιωάννη Τούνη στο μπάτσελορ πάρτι μου»

Στην αποκάλυψη ότι θέλει να χορέψει στο μπάτσελορ πάρτι του η Ιωάννα Τούνη, προχώρησε ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ της χώρας, ο FY.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε πως έχει οδηγήσει ανάποδα στην Πειραιώς, αλλά και το πιο kinky μήνυμα που του έχουν στείλει ποτέ στα Social Media, ρωτήθηκε για το ποια θα ήθελε να χορέψει στο bachelor party του, πριν παντρευτεί πως η εκλεκτή του είναι η Ιωάννα Τούνη…

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε…

Πες μου μία ένοχη τηλεοπτική σου απόλαυση. Κάτι που βλέπεις και ντρέπεσαι…

My Style Rocks. Θα έλεγα GNTM, αλλά το βλέπω σοβαρά.

Πες μου την μεγαλύτερη χαζομάρα που έχεις κάνει…

Έγινε φέτος το καλοκαίρι όταν οδηγούσα στην Πειραιώς με άλλα 5 αυτοκίνητα πίσω μου και ήθελα να στρίψω αριστερά, χωρίς να ξέρω οτι είναι μονόδρομος. Όταν το έκανα είδα πολλά αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω μας.

Πιο είναι το ακριβότερο πράγμα που έχεις πάρει ποτέ;

Μία τσάντα 3.500 ευρώ. Και το αστείο είναι το βάζω παπούτσια μέσα. Δεν πήρα τσάντα για παπούτσια, απλά την έκανα στην πορεία γιατί δεν μου χρησίμευε πουθενά.

Ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχεις λάβει στο social media;

Ήταν από ένα προφίλ με τρεις θαυμάστριες που ήταν σχεδόν ολόγυμνες και μου έλεγαν οτι την επόμενη φορά που θα έρθεις στην πόλη σε περιμένουμε.

Πήγες στην πόλη αυτή;

Πήγα, αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν γιατί ήταν ο χώρος έτσι.

Ποια διάσημη θα ήθελες να χορέψει στο bachelor party σου;

Την Ιωάννα Τούνη θα ήθελα.

Έχεις στην διάθεσή σου, όλη την showbiz. Φτιάξει την τέλεια γυναίκα. Πρόσωπο, στήθος, οπίσθια.

Ωραίος στήθος έχει η Αλέξανδρα Παναγιώταρου. Από οπίσθια η Κιμ Καρντάσιαν. Πρόσωπο η Δήμητρα Καραμπάση.

Επίσης, αποκάλυψε το αληθινό του όνομα, μίλησε για τους γονείς του και το διαζύγιό τους, δήλωσε πως «Είμαι πολύ… περίπτωση τώρα που το σκέφτομαι. Από την μία ήμουν… καρα-αληταριώ του κερατά, κι από την άλλη άκουγα Bieber».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, υποστήριξε πως είναι αυτοδίδακτος και πως «όλα τα είδη μουσικής μπορούν να γίνουν trap». Τέλος, τόνισε πως εδώ κι ένα χρόνο είναι «πάρα πολύ ερωτευμένος» και δεν θα έβγαινε ποτέ με μία fan, γιατί δεν θα είχε αξία, γιατί δεν θα ήξερε τον χαρακτήρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.