ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε ποιο είναι το όνομα που διάλεξαν για το νέο ίδρυμά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μ.Μαρκλ

Δείτε ποιο είναι το όνομα που διάλεξαν για το νέο ίδρυμά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μ.Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψαν τη Δευτέρα τα σχέδια τους για ένα νέο ίδρυμα, το οποίο θα έχει το όνομα Archewell.

​Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, οι οποίοι πρόσφατα μετακόμισαν στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, εγκαταλείποντας τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, είπαν ότι ανυπομονούν να αρχίσουν το στήσιμο του ιδρύματος.

​Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το ζευγάρι υπέβαλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα. Προς το παρόν, οι δυο τους επικεντρώνουν την προσοχή τους στην πανδημία του κορωνοϊού.

“Όπως και εσείς, επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των προσπαθειών να περιοριστεί η πανδημία του Covid-19, αλλά μιας και οι πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αισθανθήκαμε την ανάγκη να μοιραστούμε την ιστορία του πώς ξεκίνησε αυτό” αναφέρουν σε ανακοίνωση.

Ο 35χρονος Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν επίσης αποκάλυψαν ότι η λέξη “Arche”, που χρησιμοποιούν στο όνομα του ιδρύματος και είναι η ελληνική λέξη αρχή, είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το όνομα του γιου τους, Archie Mountbatten-Windsor.

“Το κόνσεπτ για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ελπίζαμε να δημιουργήσουμε μια ημέρα έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Το να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που παίζει ρόλο” προσθέτουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει την αρχαία λέξη για τη δράση και την αρχή και την λέξη που παραπέμπει στις βαθιές ρίζες που πρέπει να καταφεύγουμε. Ανυπομονούμε να εγκαινιάσουε το Archewell όταν έρθει η σωστή ώρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.