ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Suzy Cortez: Η Βραζιλιάνα που κέρδισε σε διαγωνισμό… πίσω όψης (φώτο)

Suzy Cortez: Η Βραζιλιάνα που κέρδισε σε διαγωνισμό… πίσω όψης (φώτο)

Η Suzy Cortez, η οποία έχει προκαλέσει θύελλα στο Instagram, καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό ομορφιάς για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου και ανακηρύχθηκε MissBumBum 2019, είναι μια από τις πιο καυτές γυναίκες των social media αυτή την στιγμή.

To μοντέλο του Playboy κατάγεται από την Βραζιλία και δικαίως κέρδισε το διαγωνισμό. Η μελαχρινή καλλονη, είναι ένθερμη οπαδός της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο έχει φέρει σε δύσκολη θέση ουκ ολίγες φορές, αναρτώντας σέξι φωτογραφίες που είναι αφιερωμένες σε αυτόν.

https://www.instagram.com/p/CABfoQynNr8

https://www.instagram.com/p/CAa6ybLnyCu

https://www.instagram.com/p/CAZfhrVHa8t

https://www.instagram.com/p/CAahHvInGIs

https://www.instagram.com/p/CAZY6-Ancfp

https://www.instagram.com/p/CAQpAs4HP3n

https://www.instagram.com/p/CAGlUcxnRW4

https://www.instagram.com/p/B_-XKdvHH3w

https://www.instagram.com/p/B_7q6LBnadv

https://www.instagram.com/p/B_1VHgLnzWx

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.