ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Είναι πολλά τα λεφτά…»: Πόσα «βγάζει» η Κάιλι Τζένερ από κάθε δημοσίευση στο instagram (φώτο)

«Είναι πολλά τα λεφτά…»: Πόσα «βγάζει» η Κάιλι Τζένερ από κάθε δημοσίευση στο instagram (φώτο)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα μπορεί να είναι τα λεφτά που βγάζουν οι επώνυμοι από μια ανάρτηση στο instagram; Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, αστρονομικό είναι το ποσό που παίρνει για παράδειγμα η Κάιλι Τζένερ.

Συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ πληρώνεται περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια (960.000 λίρες) ανά ποστ. Αυτό την καθιστά την υψηλότερα πληρωμένη celebrity στο Instagram, σύμφωνα με το εργαλείο προγραμματισμού Hopper HQ.
https://www.instagram.com/p/CAdyftHHDrU

Η Κάιλι, έχοντας 141 εκατομμύρια ακολούθους, βγήκε στην κορυφή της ίδιας λίστας πέρυσι, όταν φέρεται να «έβγαλε» περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια (800.000 £) για ένα ποστ.

https://www.instagram.com/p/CAgHB8BnfKE

Ο αριθμός αυτός καταρτίζεται βάσει διαφορετικών παραγόντων, όπως ο αριθμός των ακολούθων που έχει μια διασημότητα και ο αριθμός των ατόμων που μοιράζονται ή σχολιάζουν το περιεχόμενό τους.
https://www.instagram.com/p/CAim-cLHC-2

Οι τρεις πρώτοι στη λίστα των επιρροών Instagram με τα υψηλότερα κέρδη ήταν:

Κάιλι Τζένερ – 1,2 εκατομμύρια δολάρια ανά δημοσίευση

Αριάνα Γκράντε – 966.000 $ (773.340 £) ανά δημοσίευση

Κριστιάνο Ρονάλντο – 975.000 $ (780.487 £) ανά δημοσίευση, παρόλο που είναι το πιο ακολουθούμενο άτομο στο Instagram, με 177 εκατομμύρια ακόλουθους

Οι Selena Gomez, Dwayne “The Rock” Johnson, Beyoncé, Taylor Swift, Neymar και Justin Bieber αποτελούσαν τα υπόλοιπα 10 κορυφαία ονόματα.

Η κουλτούρα να πληρώνουν στις διασημότητες τεράστια χρηματικά ποσά για τη δημοσίευση περιεχομένου έχει επικριθεί έντονα.

Μερικοί λένε ότι οι θαυμαστές μπορεί να αλλάξουν τη συμπεριφορά ή τη γνώμη τους βάσει του περιεχομένου της ανάρτησης, όταν η διασημότητα που ακολουθούν μπορεί να την δημοσιεύει μόνο για χρήματα.

Οι επικριτές λένε επίσης ότι δίνει στους νέους μη ρεαλιστικές φιλοδοξίες σταδιοδρομίας όταν βλέπουν τα χρήματα που κερδίζουν οι διασημότητες από τις αναρτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά άλλοι πιστεύουν ότι είναι το λιγότερο πρόβλημα σε μια βιομηχανία πολιτισμού διασημοτήτων που αξίζει ήδη δισεκατομμύρια λίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.