ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α. Τσάπης: «Ζούσαμε σε ένα σπίτι 3 οικογένειες – Η τουαλέτα ήταν στην αυλή» (βίντεο)

Α. Τσάπης: «Ζούσαμε σε ένα σπίτι 3 οικογένειες – Η τουαλέτα ήταν στην αυλή» (βίντεο)

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την καριέρα του στην τηλεόραση μίλησε ο ηθοποιός Άρης Τσάπης σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Γεννήθηκα στην Αυλώνα και ήρθα όταν ήμουν δύο ετών. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα, ήμουν πολύ μικρός και δεν θυμάμαι πράγματα, είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να αρχίσει τη ζωή του από το μηδέν.Δεν ήρθαν μόνο οι γονείς μου, ήρθαν όλοι και οι θείοι μου. Είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα. Να πληρώνεις ενοίκιο, για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, είναι δύσκολο. Θυμάμαι ακόμα πως μέναμε σε ένα σπίτι με αυλή τρεις οικογένειες, εγώ και οι δύο μου θείοι, με την τουαλέτα στην αυλή, δεν ήταν καν μέσα στο σπίτι» είπε ο Άρης Τσάπης στα «Μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν θυμάται τη μητέρα του έστω και μία μέρα να μην δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ.

«Δεν το εξέφρασα σαν παράπονο, μου έχει λείψει η μαμά μου. Ξυπνάει οκτώ το πρωί καθαρίζει σπίτια, πάει μετά στο νοσοκομείο και καθαρίζει, έρχεται το βράδυ. Το κάνει για να μην λείψει τίποτα σε εμένα και τα αδέρφια μου», ανέφερε.

«Η μάνα μου δούλευε σαν το σκυλί και μου είχε πει θα αποκτήσεις αδερφάκι. Η πρώτη εξέταση που έκανε στην εγκυμοσύνη της ήταν πέντε μηνών και της είπε ο γιατρός είπε έχεις δίδυμα. Σε μία οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι χαρά να της έρθουν τα δίδυμα αλλά και χιλιάδες σκέψεις. Σου λέει πως θα τα βγάλω πέρα; Είχε μπει η μάνα μου σε σκέψεις και έλεγε στον πατέρα μου να ρίξουμε το ένα. Ο πατέρας μου της είπε πως άμα ο Θεός φέρει το παιδί, θα φέρει και για το παιδί» αποκάλυψε.

Με τα αδέρφια του «έχουμε πολύ καλή σχέση, έχουμε πέντε χρόνια διαφορά και ποτέ δεν είχαμε τις ίδιες παρέες. Αυτό είναι το παράπονό μου».

«Η μάνα μου δούλευε όλη μέρα και τα αδέρφια μου τα μεγάλωσα εγώ. Αφού είχα φτάσει σε σημείο που είχα απηυδήσει. Ένα μεσημέρι γύρισε από τη δουλειά και με ρώτησε αν θέλω να παίξω στην τηλεόραση. Της είπα πως ήθελα πάρα πολύ. Η κυρία που είχε δώσει την κάρτα στη μάνα μου την είχε δώσει για τα αδέρφια μου επειδή είναι ολόιδια» είπε και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου είπε πως θα έγραφε τα αδέρφια μου σε πρακτορείο μοντέλων και μου είπε πως αν ήθελα και εγώ να γραφτώ. Από εκείνη την ώρα που γραφτήκαμε τα αδέρφια μου δεν έκαναν τίποτα».

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε σαν τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» μίλησε για την ξαφνική επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που είχε.

«Ο πατέρας μου είδε την αλλαγή συμπεριφοράς μου και με έπιασε ένα βράδυ και μου είπε να προσγειωθώ γιατί δεν θα είμαι πάντα εκεί που ήμουν, πως μπορεί να προσγειωθώ απότομα και να πάθω και κατάθλιψη» είπε ο Άρης Τσάπης.

«Πέρασα έντονη εφηβεία. Έβγαινα μέχρι τις 6 το πρωί, με έπαιρναν οι γονείς μου τηλέφωνο και δεν το σήκωνα, δεν έκανα παρέα με αυτούς που έκανα αλλά με τους αναγνωρίσιμους του σχολείου. Τα λόγια του πατέρα μου με προσγείωσαν την επόμενη μέρα» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.