ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει και φωνή… έχει και κορμάρα! (φώτο)

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει και φωνή… έχει και κορμάρα! (φώτο)

Η Κατερίνα Λιόλιου, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», όπου εντυπωσίασε με τις φωνητικές της δυνατότητες, αλλά και την εμφάνισή της.

Οι εμφανίσεις της στην πίστα «ανάβουν» κάθε φορά φωτιές, μιας και οι στιλιστικές της επιλογές είναι ιδιαίτερα σέξι. Η Κατερίνα Λιόλιου, όμως, «ανάβει» φωτιές κι εκτός πίστας.

Στο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους followers της. Ειδικά, εκείνες με μαγιό τα «σπάνε», καθώς αναδεικνύουν το εντυπωσιακό της κορμί.

https://www.instagram.com/p/B-1w2jND78f

https://www.instagram.com/p/B9CLBZRjWsj

https://www.instagram.com/p/B05_TbqjMtZ

https://www.instagram.com/p/B1beb4WIXKw

https://www.instagram.com/p/B50ngDFjRyN

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9r02dQDIKs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.