ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η διατροφή της Δ.Λιβιεράτου για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της σε φόρμα (φώτο)

Η διατροφή της Δ.Λιβιεράτου για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της σε φόρμα (φώτο)

H κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη έχει συγκεντρώσει επάνω της σχεδόν όλα τα βλέμματα της ελληνικής showbiz χάρη στο καλλίγραμμο κορμί της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Για να φτάσει όμως σε αυτό χρειάστηκε διατροφή και αρκετή γυμναστική, όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Πριν από λίγο καιρό ανέβασε ένα story με το γεύμα της μετά τη γυμναστική, και αν καταλάβαμε σωστά από τη φωτό βλέπουμε ένα μπολ με γιαούρτι και δημητριακά.

Όμως και πάλι αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς το ανδρικό κοινό που επισκέπτεται το προφίλ της προσέχει πολύ περισσότερο το υπέροχο πρόσωπό της και το ακόμη καλύτερο κορμί της.

Δείτε εδώ:

https://www.instagram.com/p/CDEEGlbAJmk

https://www.instagram.com/p/BxFYR6ognme

https://www.instagram.com/p/BsQJZPeHNA2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B0RHOwEI4rY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.