Κ.Γαρμπή για επίθεση στον σταθμάρχη: «Το δικό μας παιδί έφτασε μέχρι το λόουερ αλλά το προφίσιενσι του το έδωσε η ζωή»

Κ.Γαρμπή για επίθεση στον σταθμάρχη: «Το δικό μας παιδί έφτασε μέχρι το λόουερ αλλά το προφίσιενσι του το έδωσε η ζωή»

Μια ανάρτηση, αναφορικά με όσα υποστήριξαν οι γονείς των δύο αδελφών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό, πόσταρε στο Τwitter η Καίτη Γαρμπή.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λόουερ έφτασε, αλλά το προφίσιενσι τελικά του το έδωσε η ζωή, γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις.

«Αρχίζω σήμερα και μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά. Τα σχολεία τους, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, proficiency έχει ο μεγάλος. Η γειτονιά έχει πέσει από τα σύννεφα. Μου λένε ”αποκλείεται”. Οι φίλες τους, οι συμμαθητές τους, όλοι» δήλωσε μεταξύ άλλων, χθες, ο πατέρας των δύο δραστών. Μια δήλωση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την επιβολή περιοριστικών όρων, εγγύησης και την υποχρέωση να παρακολουθούνται από επιμελητή κοινωνικής αρωγής αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι μετά τις απολογίες τους για τον άγριο ξυλοδαρμό εις βάρος του σταθμάρχη του Μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στα δύο αδέλφια, 17 και 15 ετών, τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και εγγύηση 2.000 ευρώ στον καθένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνήγορός τους Κώστας Δημόπουλος δήλωσε: «Ζήτησαν μια ευκαιρία και την πήραν. Έχουν μετανοήσει πλήρως για την πράξη τους. Θεωρώ ότι επικράτησε η δικαιοσύνη». Σημειώνεται ότι ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του και ο 26χρονος ειδικός φρουρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.