ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Τερλέγκας: «Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»

Β.Τερλέγκας: «Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι»

O Βασίλης Τερλέγκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στον “πόλεμο” που δέχθηκε όταν ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

«Έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω» έσπευσε να διευκρινίσει ο γνωστός καλλιτέχνης.

Επίσης, μίλησε και για την περίοδο που υπέφερε από κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εργασίας του και με τον κόσμο να εκδηλώνει ακραίο θαυμασμό: «Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από τη μέρα. Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης», σχολίασε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.