ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σπύρος Μπιμπίλας: «Υπήρχε μέχρι τώρα μια συνωμοσία σιωπής – Έφτασε η ώρα που το κακό σπυρί έσπασε»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Υπήρχε μέχρι τώρα μια συνωμοσία σιωπής – Έφτασε η ώρα που το κακό σπυρί έσπασε»

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση Λιγνάδη.

«Εμείς ως ΣΕΗ έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θα περιμένουμε με σύνεση να δούμε πως θα εξελιχθεί. Εφόσον ζητάει η Δικαιοσύνη τη συνδρομή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε τους φακέλους» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη αν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε αρχικά: «Θα καταθέσουμε και άλλο φάκελο όπως φαίνεται» και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα δεχόμαστε καταγγελίες και μάλιστα προτρέπουμε τους συναδέλφους να μην φοβούνται. Για να βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη θα πρέπει η καταγγελία να γίνει εγγράφως».

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες οι οποίες έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως: «Είναι για κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά όλα αυτά δείχνουν πως ο κώδικας δεοντολογίας πρέπει να γίνει γιατί τότε ο κάθε ένας θα ξέρει μέχρι που μπορεί να πάει» και πρόσθεσε: «Ναι, ιδιαίτερα νεότερα παιδιά που φοβούνται ότι θα κακοχαρακτηριστούν. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε αυτά τα παιδιά να μη φοβούνται και να έρθουν να τους αγκαλιάσουμε με αγάπη».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε πως: «Όλο αυτό που συμβαίνει έχει δυναμώσει πάρα πολύ το Σωματείο μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπήρχε μέχρι τώρα μια συνωμοσία σιωπής» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζοντας τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πρόσθεσε: «Έφτασε η ώρα που αυτό το κακό σπυρί που είχε πολύ πύον από κάτω έσπασε και είναι για το καλό της κοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.