ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλενα Τζώρτζη για Π.Φιλιππίδη «Είναι αισχρό τσόγλανο – Η κόκα καίει εγκεφαλικά κύτταρα»

Έλενα Τζώρτζη για Π.Φιλιππίδη «Είναι αισχρό τσόγλανο – Η κόκα καίει εγκεφαλικά κύτταρα»

(Ανανέωση αρχικό κείμενο 26/2-10:12) Στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ε.Τζώρτζη, με ανάρτησή της στο Facebook, χαρακτηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη «γλίτσα» αλλά και «αισχρό τσόγλανο».

Όπως λέει έπαιξαν μαζί μία και μοναδική φορά, αναφέροντας πως την είχε φέρει στα άκρα.

Τι έγραψε στο Facebook:

«Αντε να πω κι εγω τον πονο μου για τον γλιτσα.

Ο άνθρωπος ειναι αισχρος τσογλανος. Την μια και μοναδικη φορα που παιξαμε μαζι, απο την αναγνωση μεχρι που τον ξεχεσα στην πεμτη παρασταση , οποτε μιλουσα, με πολυ έμφαση, εκανε πως αυτος μαδαει το πουλι του δειχνοντας το σε ολο το θιασο και βεβαιως οταν φτασαμε στην παρασταση, στο κοινο.

Υπονοοντας βεβαιως και σαφως πως ως ηθοποιος ημουνα για να μαδαει το μουνι του.ε

Αφου δεν τον άφησα αναπηρο, αλλά απλα του εειπα πως δεν θα τον ακολουθησω στην παρανοια του (οπου έβαλε τα κλαματα ως κλασικος χέστης, με πηρε αγκαλια και μου ζητησε συγνωμη) βγηκε και με εκατηγορησε δημοσιως, για έλλειψη “σεβασμου” απεναντι του, την οποια απαιτουσε μαλιστα, διοτι “μια καποια ηθοποιος” προσπαθησε να αποκαθηλωσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κοκα ειναι πολύ κακο φαρμακο παιδια! Καιει εκατομμυρια εγκεφαλικά κυτταρα και φτανει τους ανθρωπους τελικά στην σχιζοφρενεια.

Οπως ακουω τωρα και τυχερη σταθηκα. Γιατι θα μπορουσα να ειχα κανει φονο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.