Η φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ που έγινε viral – Κάθεται μόνη της μετά από 73 χρόνια (φώτο)

Η φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ που έγινε viral – Κάθεται μόνη της μετά από 73 χρόνια (φώτο)

Η Βρετανία χθες Σάββατο, σίγησε καθώς ο Δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε με ένα ειδικά διαμορφωμένο Land Rover, στην τελευταία του κατοικία, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια ήταν εκεί, για να αποχαιρετήσει τον «παππού του έθνους» και τον «βράχο» της βασίλισσας Ελισάβετ, ακολουθώντας την πομπή με τα πόδια.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν δακρυσμένος, ο Χάρι συγκλονισμένος ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ έμοιαζε καταρρακωμένη.

Μάλιστα, μια συγκλονιστική φωτογραφία της βασίλισσας μέσα από το παρεκκλήσι έγινε viral.

Ο φακός του Associated Press και του φωτογράφου Jonathan Brady απαθανάτισε την βασίλισσα της Αγγλίας να κάθεται μόνη κατά τη διάρκεια της τελετής, για πρώτη φορά μετά από 73 ολόκληρα χρόνια.

Η σπαρακτική φωτογραφία κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου, με τους χρήστες, Βρετανούς και μη, να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους αλλά και να έχουν συγκινηθεί από τη δύναμη της εικόνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.