ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απειλές για την οικογένεια της δέχεται το μοντέλο Τ.Χαντίντ μετά την υποστήριξη της προς την Παλαιστίνη

Αναγκάστηκαν να πάρουν μέτρα αυτοπροστασίας

Απειλές για την οικογένεια της δέχεται  το μοντέλο Τ.Χαντίντ μετά την υποστήριξη της προς την Παλαιστίνη

Απειλές θανάτου φαίνεται δέχεται η οικογένεια του σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ, επειδή το διάσημο μοντέλο τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης στον πόλεμο στο Ισραήλ. Σύμφωνα με το αμερικανικό TMZ, μάλιστα, τα πράγματα έχουν γίνει τόσο άσχημα που αναγκάστηκαν να πάρουν μέτρα αυτοπροστασίας.

Η Τζίτζι Χαντίντ «έσπασε» τη σιωπή της στον απόηχο της πολύνεκρης επίθεσης της Χαμάς που πυροδότησε τον αιματηρό πόλεμο στο Ισραήλ με χιλιάδες αθώα θύματα.

Το μοντέλο αρχικά κράτησε επιφυλακτική στάση, αλλά οι τελευταίες της δηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων έχουν προκαλέσει την οργή των Ισραηλινών.

Πηγές που επικαλείται το αμερικανικό TMZ αναφέρουν πως κάθε μέλος της οικογένειας Χαντίντ, συμπεριλαμβανομένων των Gigi, Bella, Anwar, ακόμη και των γονιών τους, του Mohamed και της Yolanda, έχουν λάβει δυσοίωνα μηνύματα που τους έχουν κάνει να φοβούνται για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτές οι απειλές θανάτου έρχονται μέσω email, των social media, μέχρι και των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι τηλεφωνικοί αριθμοί διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα άγνωστοι να αποκτήσουν πρόσβαση και έτσι να εξαπολύουν απειλές κατά των Χαντίντ.

Οι στενοί συγγενείς αλλά και η ίδια η Τζίτζι Χαντίντ είναι πλέον αναγκασμένοι να αλλάξουν αριθμούς για να βάλουν ένα τέλος.

Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, λέει το TMZ, ότι ο πατέρας, Μοχάμεντ Χαντίντ σκέφτεται να πάει στο FBI για να ζητήσει βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.