ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ.Μιχαήλ: «Λαμβάνω γυμνές φωτογραφίες από άντρες»

«Ε καλά αυτά τα d…k pic τώρα είναι πολύ διαδεδομένα μέχρι και η μαμά μου τα ‘χει μάθει»

Κ.Μιχαήλ: «Λαμβάνω γυμνές φωτογραφίες από άντρες»

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε πως λαμβάνει μηνύματα με γυμνές φωτογραφίες από άνδρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου ήταν καλεσμένη την Τρίτη 10/10.

«Ε καλά αυτά τα d…k pic τώρα είναι πολύ διαδεδομένα… μέχρι και η μαμά μου τα ‘χει μάθει. Θα πάω τώρα και θα με ρωτάει: τι είναι αυτό το… πικ νικ που σου στέλνουν, παιδί μου;», είπε η αγαπημένη ηθοποιός στην παρουσιάστρια που δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε γέλια.

Και πρόσθεσε: «Με τι να πρωτοσοκαριστείς πες μου; Από τα d…k pic, από τα ψεύτικα νέα, από το τι γίνεται στον κόσμο; Εγώ έχω σοκαριστεί έτσι κι αλλιώς πια…».

Έπειτα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε και για την κριτική που δέχονται τα δημόσια πρόσωπα για τις απόψεις τους.

«Δεν είναι να λες και πολλές απόψεις. Δεν με έχουν λοιδωρήσει, αλλά όταν είναι καθαρή η θέση σου στα social ή σε συνεντεύξεις, εγώ προσπαθώ να κρατάω μία χρυσή τομή κοντά στην κοινή λογική», δήλωσε η ηθοποιός.

«Εννοείται ότι στα πολύ ακραία ρατσιστικά, ομοφοβικά, σεξιστικά έχω άποψη εναντίον και θα το πω. Επίσης, έχω άποψη για τη δική μου κοινωνική θέση, της γυναίκας και των παιδιών. Ξέρω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Από κει και πέρα το να βγεις και να τοποθετηθείς σε κάτι που δεν το κατέχεις, πχ όσον αφορά τον πόλεμο στη Συρία, στο Ισραήλ ή στη Ρωσία – εννοείται ότι είμαστε κατά του πολέμου – αλλά εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ δεν θα συμφωνήσουν όλοι, καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά και υπάρχει και πολύς φθόνος. Κάποτε είχα ρωτήσει έναν πολιτικό που σχολιάζουν τις απόψεις του και μου είχε πει: εμένα δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Παλιά κι εγώ τα έπαιρνα κατάκαρδα, έχω σβήσει σχόλιο. Πλέον δεν με νοιάζει», κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.