ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Νέα καταγγελία εναντίον του ράπερ Diddy – Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Η μήνυση της έρχεται λίγες ημέρες μετά την μήνυση που υπέβαλε ένα πρώην μοντέλο εναντίον του Combs

Νέα καταγγελία εναντίον του ράπερ Diddy – Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Aντιμέτωπος με μια ακόμη αγωγή βρίσκεται ο γνωστός ράπερ Sean «Diddy» Combs. 

Αυτή τη φορά, μια πρώην φοιτήτρια στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσε και τη βίασε τη δεκαετία του 1990.

Την Πέμπτη, η Έιπριλ Λάμπρος κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας της Νέας Υόρκης, υποστηρίζοντας ότι η σχέση της με τον ράπερ ξεκίνησε όταν εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας, σύμφωνα με το TMZ.

Η Λάμπρος θυμήθηκε ότι συναντήθηκε με τον Combs σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη το 1995 και ισχυρίστηκε ότι της έδωσε πολύ αλκοόλ και αργότερα την πήγε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο.

Η 51χρονη σήμερα Λάμπρος περιέγραψε την αίσθηση σαν «οι τοίχοι να έκλειναν γύρω της», καθώς ο ράπερ φέρεται να άρχισε να την πιάνει.

Τόνισε επιπλέον, ότι δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό της και ξύπνησε την επόμενη μέρα «γυμνή, πονεμένη και μπερδεμένη».

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η γυναίκα κρατούσε αποστάσεις από τον Combs για μήνες μέχρι που εκείνος την προσέγγισε και την κάλεσε σε εκδηλώσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Η Λάμπρος περιγράφεται στην κατάθεση ως μια «αισιόδοξη αλλά αφελής φοιτήτρια και πίστεψε τον κ. Combs και του έδωσε άφεση αμαρτιών για τον πρώτο βιασμό, αποφασίζοντας να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία».

Στη συνέχεια θυμήθηκε ότι πήγαινε για δείπνο με τον ράπερ, όταν φέρεται να την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο γκαράζ. Τους εντόπισε ένας υπάλληλος του γκαράζ, αλλά ο Combs δεν ασχολήθηκε, σύμφωνα με την κατάθεση.

Μετά από εκείνη τη νύχτα, απέφευγε τον Combs, προκαλώντας τον εκνευρισμό του και ανέπτυξε όπως υποστηρίζει, μια «προσωπικότητα μαφιόζου», καθώς απειλούσε να τη βάλει στη μαύρη λίστα της βιομηχανίας.

Το 1996, η Λάμπρος δήλωσε ότι «διατάχθηκε» να πάει στο διαμέρισμα του Combs, όπου της σύστησαν την πρώην πλέον σύντροφό του Κιμ Πόρτερ. Υποστήριξε ότι της έχωσαν έκσταση μέσα στον λαιμό της και την εξανάγκασαν να κάνει σεξ με την Πόρτερ καθώς ο Combs αυνανιζόταν και ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε και πάλι από τον Combs.

Το 1998, η ίδια έκοψε οποιαδήποτε σχέση με τον Combs, αλλά θυμήθηκε την Πόρτερ, η οποία πέθανε τον Νοέμβριο του 2018, να εμφανίζεται σε ένα εστιατόριο όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η Πόρτερ φέρεται να είπε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ότι η Λάμπρος προσπάθησε να τη δηλητηριάσει και απαίτησε να απολυθεί, αλλιώς ο Combs θα έκλεινε το εστιατόριο. Ως αποτέλεσμα, η Λάμπρος απολύθηκε.

Η Λάμπρος ανέφερε επίσης τις Bad Boy Records, Arista και Sony Music Entertainment ως εναγόμενες στην αγωγή, καθώς επιδιώκει να αποζημιωθεί για τις φερόμενες ζημιές που οι εταιρείες επέτρεψαν στον Combs να διαπράξει.

Η μήνυση της έρχεται λίγες ημέρες μετά την μήνυση που υπέβαλε ένα πρώην μοντέλο εναντίον του Combs, που ισχυρίζεται ότι είχε ναρκωθεί και κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ράπερ.

Αρκετές άλλες γυναίκες έχουν επίσης εμφανιστεί καταγγέλλοντας παρόμοια περιστατικά από τότε που η πρώην του ράπερ, Cassie Ventura, κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Νοέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρώην ζευγάρι διευθέτησε εξωδικαστικά τη μήνυση 24 ώρες αργότερα, όμως ένα παλιό βίντεο του Combs που δείχνει να χτυπάει την Cassie, στον διάδρομο ενός ξενοδοχείου το 2016, ήρθε στην επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.