ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Ντεπαρντιέ: Τρίτη καταγγελία εις βάρος του ηθοποιού για βιασμό – Κατηγορείται από Ισπανίδα δημοσιογράφο

Έγινε μια «διείσδυση χωρίς καμία συναίνεση, καμία στιγμή», ανέφερε η καταγγέλουσα

Ζ.Ντεπαρντιέ: Τρίτη καταγγελία εις βάρος του ηθοποιού για βιασμό – Κατηγορείται από Ισπανίδα δημοσιογράφο

Μια δημοσιογράφος και συγγραφέας από την Ισπανία, η Ρουθ Μπάθα, κατέθεσε μήνυση κατά του ηθοποιού, Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση και βιασμό το 1995 στο Παρίσι.

Η 51χρονη σήμερα δημοσιογράφος και συγγραφέας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως κατέθεσε τη μήνυση κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ την περασμένη Πέμπτη 14/12 στην ισπανική αστυνομία για έναν βιασμό, ο οποίος συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του Γάλλου ηθοποιού τη 12η Οκτωβρίου του 1995 στο Παρίσι για το περιοδικό Cinemanía.

Επιβεβαιώθηκαν παράλληλα και οι πληροφορίες που αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα La Vanguardia για τη μήνυση κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό. Η Ρουθ Μπάθα ήταν 23 ετών τότε και ο ηθοποιός 46 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην καταγγελία της, περιέγραψε μια «διείσδυση χωρίς καμία συναίνεση, καμία στιγμή» και περιέγραψε πως ένιωσε ότι «είχε παραλύσει» κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που εκτυλίχθηκε στα κεντρικά της πρώην εταιρείας παραγωγής Roissy Films.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.