Δεν θα τα «αγγίξει»: Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας

Ποια βρίσκονται στην τριάδα;

Δεν θα τα «αγγίξει»: Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας

Καθώς ξετυλίγεται η πρώτη πανσέληνος αυτού του κοινωνικού ζωδίου, μπορεί να αισθάνεσαι πιο πρόθυμη να αγκαλιάσεις τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια εκτός αν, φυσικά, ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας.

Σε αυτή την περίπτωση, η ιδέα της ξαφνικής αλλαγής και των εκπλήξεων μπορεί να μην σε ενθουσιάσει απαραίτητα.

Ταύρος

Στις 4 Ιουνίου, θα ενθαρρυνθείς να εξετάσεις τις άγνωστες δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν οι κοινόχρηστοι πόροι και τα οικονομικά σου καθώς ξεδιπλώνεται η Πανσέληνος της Φράουλας.

Αν και τείνεις να είσαι κάπως ριψοκίνδυνη όταν πρόκειται για χρηματικά ζητήματα, τώρα είναι η ώρα όχι μόνο να αναγνωρίσεις τι είναι δυνατό να γίνει, αλλά να σκεφτείς επίσης πού πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές.

Καρκίνος

Αυτό το μήνα, θα κληθείς να αναγνωρίσεις τους τρόπους όπου χρειάζεσαι ελευθερία και αυθορμητισμό στις καθημερινές σου συνήθειες και ρουτίνες. Αν και είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στη συνέπεια, η καθημερινή σου ζωή απαιτεί άφθονο χώρο για αλλαγές.

Ως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που κυβερνάται από τη σελήνη, τα τελετουργικά σου τείνουν να κυμαίνονται ανάλογα με τις φάσεις της σελήνης και κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα σκεφτείς πώς μπορείς να αγκαλιάσεις περισσότερη ελευθερία και απελευθέρωση.

Αιγόκερως

Θα σου ζητηθεί να υποχωρήσεις σε κάποιο θέμα στις 4 Ιουνίου, καθώς η Πανσέληνος της Φράουλας στον Τοξότη φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σου, που δηλώνει πόσο εύκολα βάζεις ένα τέλος για να υπάρξει μια νέα αρχή. Ως το παραδοσιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έχεις την τάση να παίρνεις υπολογισμένες αποφάσεις ακόμη κι αν είναι εσφαλμένες αλλά η πανσέληνος αυτού του μήνα, σε ενθαρρύνει να επικεντρώνεσαι στην επιθυμία σου για ανεξαρτησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε απαλλάσσουν από τη ζώνη άνεσής σου, ακόμα κι αν είναι ιδιωτικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.