ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision 2021: Τα πρώτα λόγια της Σ.Λυμπερακάκη μετά την πρόκριση στον τελικό (βίντεο)

Eurovision 2021: Τα πρώτα λόγια της Σ.Λυμπερακάκη μετά την πρόκριση στον τελικό (βίντεο)

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance» κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Μετά το τέλος της χθεσινής βραδιάς, η Στεφανία, συγκινημένη, μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Ρότερνταμ.

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό είναι… Θεέ μου! Συγγνώμη, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην περάσουμε στον τελικό όσο αργούσε να ακουστεί η Ελλάδα και είπα οκ, αυτό ήταν, πάμε σπίτι», είπε αρχικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η Στεφανία πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα λίγο άγχος πάνω στη σκηνή. Ήταν δύσκολη η χορογραφία, αλλά έχουμε κάνει πολλές πρόβες, οπότε όλα είναι καλά. Τίποτε δεν θα αλλάξουμε για τον μεγάλο τελικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.