ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έλον Μασκ: Η διεμφυλική του κόρη του απαρνήθηκε τον ίδιο αλλά όχι και τα Tesla! (φωτό)

Γεννημένη ως Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, η κόρη του Ε.Μασκ αποκαλείται πλέον Βίβιαν Τζένα Γουίλσον

Έλον Μασκ: Η διεμφυλική του κόρη του απαρνήθηκε τον ίδιο αλλά όχι και τα Tesla! (φωτό)

Μπορεί να αποφάσισε να απαρνηθεί το όνομα του δισεκατομμυριούχου πατέρα της, ωστόσο δεν μπόρεσε να απαρνηθεί τα… Tesla!

Ο λόγος για τη διεμφυλική κόρη του Έλον Μασκ, Βίβιαν, η οποία εθεάθη την Τρίτη για πρώτη φορά μετά την απόφασή της να απαρνηθεί το όνομα του πατέρα της, να κάνει βόλτες στη Σάντα Μόνικα και με μία γυναίκα στο πλευρό της, μέσα σε ένα Tesla!

Υπενθυμίζεται ότι στο δικαστήριο, η 18χρονη Βίβιαν είχε δηλώσει ότι «δεν επιθυμεί πλέον να έχει σχέση με τον βιολογικό της πατέρα με κανέναν τρόπο». Ωστόσο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο που ανήκει στην επιχείρησή του! vivian

Τον Ιούνιο, αποκαλύφθηκε ότι η Βίβιαν είχε επίσημα υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της, Τζάστιν Γουίλσον και ότι της είχε επίσης χορηγηθεί αλλαγή ονόματος και δεύτερου ονόματος από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεννημένη ως Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, η κόρη του Ε.Μασκ αποκαλείται πλέον Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, ώστε το όνομά της να ταιριάζει με το φύλο της και να πάρει το πατρικό όνομα της μητέρας της που χώρισε με τον Ε.Μασκ το 2008.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.