ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επτά τρόποι για να έχεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου

Μια γυναίκα μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς

Επτά τρόποι για να έχεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου

Όταν απολαμβάνεις το σεξ, απελευθερώνεσαι, ανανεώνεσαι και λάμπεις. Το να φτάνεις μέχρι το τέλος κάθε φορά είναι σημαντικό, όμως γιατί να μην προσπαθήσεις να το χαρείς στο έπακρο; Με αυτές τις 7 οδηγίες θα καταφέρετε να κάνετε την κορύφωση ακόμα καλύτερη!

1. Μίλα βρόμικα
Οι βρόμικες κουβέντες μπορούν αν βοηθήσουν μια γυναίκα να έρθει γρηγορότερα σε οργασμό. Οπότε την επόμενη φορά που θα πέσετε στο κρεβάτι ξεχάστε τους «καλούς» σας τρόπους.

2. Συγκεντρώσου
Όταν κάνεις σεξ, θα πρέπει να σκέφτεσαι το σεξ. Αν έχεις στο μυαλό σου άλλα πράγματα ίσως στερηθείς τον πολυπόθητο οργασμό.

3. Κέρδισε στα… σημεία
Δεν είναι κάθε μέρος του σώματος το ίδιο. Κάποια σημεία ερεθίζονται πιο εύκολα. Οι θηλές για παράδειγμα είναι ένα τέτοιο. Χαϊδεύοντάς τις, μια γυναίκα μπορεί να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό.

4. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται
Don’t fake it, you will not make it! Ή για να το πούμε κι αλλιώς, με το να προσποιείσαι οργασμό δε σημαίνει ότι θα τον πετύχεις κιόλας.

5. Βάλε κι εσύ ένα χεράκι
Αν ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει πλήρως μπορείς να δοκιμάσεις και τον αυνανισμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

6. Επόμενη στάση: Οργασμός
Φυσικά και είναι θέμα στάσης. Δοκίμασε το doggy που διεγείρει το σημείο G.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

7. Όχι κατευθείαν στο «ψητό»
Μην ξεχνάς ποτέ τα προκαταρκτικά. Χάδια, φιλιά, αγγίγματα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.