ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσύ το ήξερες; – Να γιατί πρέπει να βάζουμε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι που ψήνεται

Εσύ το ήξερες; – Να γιατί πρέπει να βάζουμε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι που ψήνεται

Η μαγειρική είναι ένας κλάδος ο οποίος πάντα θα μας εκπλήσσει, καθώς μέσα από αυτή μαθαίνεις διαρκώς νέα πράγματα σχετικά με τα αγαπημένα σου τρόφιμα.

Εσύ, λοιπόν, γνωρίζεις γιατί πρέπει να βάζεις ένα παγάκι πάνω σε ένα μπιφτέκι που ψήνεται;

​Στην πραγματικότητα θα πρέπει να το βάζεις για να γίνει το μπιφτέκι σου πιο αφράτο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί πολύ απλά, είναι η κατάλληλη στιγμή όσο ψήνεται να βραχεί με νερό. Θα τραβήξει την απαραίτητη υγρασία και δε θα γίνει καθόλου σκληρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά το ιδανικό ψήσιμο για το μπιφτέκι είναι στη σχάρα η οποία είναι σημαντικό να είναι καλά καθαρισμένη. Τη σχάρα λοιπόν την καθαρίζεις με αλουμινόχαρτο ή με κρεμμύδι τα οποία τα τρίβεις επάνω της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.