ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κούρσες του Τσέλτεναμ – Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα προκάλεσαν τρόμο στο κοινό (φωτό)

Κούρσες του Τσέλτεναμ – Μεθυσμένοι ποδοσφαιριστές και μοντέλα προκάλεσαν τρόμο στο κοινό (φωτό)

Οι ιπποδρομιακές κούρσες του Τσέλτεναμ, κλέβουν κάθε Μάρτιο την παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διασημότητες απ’ όλους τους χώρους δίνουν το «παρών» ενώ ξεχωρίζουν οι κυρίες με τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους, τις οποίες συνοδεύουν συνήθως με ξεχωριστά καπέλα.

Ωστόσο φέτος, το event αμαυρώθηκε απ’ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ποδοσφαιριστές, μοντέλα και παρουσιάστριες της αγγλικής τηλεόρασης πρωταγωνίστησαν σε ένα περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς, το οποίο απαθανατίστηκε από τους φακούς των φωτογράφων.

Δύο ποδοσφαιριστές, ο Σαμίρ Κάρουθερς των Ντονς και ο Τζέιμς Κόλινς της Νορθάμπτον, ήταν ανάμεσα στην παρέα μαζί με την παρουσιάστρια Τζέσικα Χέις και το μοντέλο Κέιτι Σάλμον, που έκλεψαν αρνητικά την παράσταση.

Εχοντας ενοικιάσει τη μία από τις πολλές VIP σουίτες, οι δύο ποδοσφαιριστές μεθυσμένοι από την κατανάλωση σαμπάνιας, προφανώς δεν βαρέθηκαν να επισκεφθούν την τουαλέτα κάνοντας τελικά την ανάγκη τους σε ένα από τα ποτήρια ενώ στη συνέχεια πέταξαν τα ούρα, στο κοινό που βρισκόταν από κάτω.

Οσο για τις δύο δεσποινίδες, αποφάσισαν να παίξουν με το φακό, βγάζοντας στη φόρα τα στήθη τους, καπνίζοντας και πίνοντας προκλητικά σαμπάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κούρσες του Τσέλτεναμ θεωρούνται ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνήθως συμπίπτουν με την Saint Patrick’s Day.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.