ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Notel της Μελβούρνης είναι ένα 5άστερο ξενοδοχείο φτιαγμένο από τροχόσπιτα του 1970 (εικόνες)

Το Notel της Μελβούρνης είναι ένα 5άστερο ξενοδοχείο φτιαγμένο από τροχόσπιτα του 1970 (εικόνες)

Ένα motel στην ταράτσα ενός πολυώροφου γκαράζ στην κεντρική επιχειρηματική συνοικία της Μελβούρνης τραβάει τα φλας των επισκεπτών. 

Πρόκειται για το πεντάστερο «Notel», του οποίου τα έξι δωμάτια είναι ανακαινισμένα τροχόσπιτα Airstream, της δεκαετίας του 1970.

Τα μοναδικά εσωτερικά τους έχει σχεδιάσει το αρχιτεκτονικό γραφείο Edwards Moore Architects, με έμπνευση από ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1970, όπως «Logan’s run» και «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος».

Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με βασιλικών διαστάσεων κρεβάτι, λουτρό en suite, υδραυλικά Abbey, στρώμα Crown Posture, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες Aura Home (όλα κατασκευασμένα από ντόπιες εταιρείες).

Επιπλέον, καθώς η θέα της πόλης από ψηλά είναι συναρπαστική, κάθε σουίτα έχει τη δική της «βεράντα», η οποία ανοίγει σε έναν κοινόχρηστο χώρο για βόλτες και χάζι της όλο ζωντάνια Μελβούρνης.

Η είσοδος στο «Notel» είναι εφικτή από μία μόνον πόρτα, κρυμμένη δίπλα σε ένα καφέ. Ο κάθε επισκέπτης είναι εφοδιασμένος με έναν κωδικό στο έξυπνο κινητό του, που του επιτρέπει να έχει πρόσβαση στον χώρο, όπου τον υποδέχονται έξι απαστράπτοντα επιχρωμιωμένα τροχόσπιτα με φόντο μια πολύχρωμη τοιχογραφία του Ash Keating.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.