ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βραβεία Readers’ Travel Awards: «Πρωτιά» για την Ελλάδα στον τουρισμό

Βραβεία Readers’ Travel Awards: «Πρωτιά» για την Ελλάδα στον τουρισμό

Κάθε χρόνο τα βραβεία Readers’ Travel Awards του Condé Nast Traveller ανακηρύσσουν τους καλύτερους των καλύτερων στον τουρισμό και φέτος ήρθε η σειρά της Ελλάδας να περάσει μπροστά.

Οι αναγνώστες του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού ψηφίζουν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως υπηρεσίες, design, πολιτισμός και value for money.

Η Ελλάδα έλαβε τη μεγαλύτερη βαθμολογία έναντι των υπολοίπων προορισμών με την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες να υπολείπονται κατά πολύ αμέσως μετά. perierga.gr- Η καλύτερη χώρα του κόσμου για διακοπές είναι η… Ελλάδα!

Η εικόνα της χώρας μας σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller δείχνει να μην έχει πληγεί από την οικονομική και προσφυγική κρίση και την αλλοιωμένη εικόνα που πρόβαλλαν για μήνες τα διεθνή media.

Η Ελλάδα καταφέρνει παρά τα τεράστια προβλήματά της να αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον και τη φαντασία των ανθρώπων που την επισκέπτονται από ολόκληρο τον κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι οι επιτελείς του υπουργείου τουρισμού και του ΕΟΤ, παρά το σημαντικά περιορισμένο μπάτζετ καταφέρνουν με ευρηματικές και πολύ στοχευμένες ενέργειες να χτίζουν το «μύθο» του ελληνικού τουρισμού με επιτυχία.

Μεταξύ άλλων, στα Readers’ Travel Awards η Ιταλία αναδείχθηκε η χώρα με την καλύτερη κουζίνα, με τη Γαλλία να ακολουθεί, ενώ οι ΗΠΑ αναδείχθηκαν το καλύτερο μέρος για διαμονή και η Νότια Αφρική ως ο πιο value for money προορισμός διακοπών.

Τα ελληνικά νησιά έχασαν για λίγο το βραβείο “Best Islands in the World” από τις εξωτικές Μαλδίβες με την θρυλική Ibiza να παραμένει στην 3η θέση.

Οι κορυφαίες 10 χώρες σύμφωνα με τα βραβεία του Condé Nast Traveller

Νότια Αφρική

Οι Μαλδίβες πήραν την πρώτη θέση της λίστας με τα καλύτερα νησιά

Τα 10 κορυφαία νησιά

Ελληνικά νησιά

Βαλεαρίδες Νήσοι

Αγία Λουκία

Κο Σαμούι

Άγιος Βαρθολομαίος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: clickatlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.