ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» – Η ερώτηση που του στέρησε 1 εκατ.! (φώτο)

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» – Η ερώτηση που του στέρησε 1 εκατ.! (φώτο)

Ένας δάσκαλος από το Μπέρμιγχαμ παραλίγο να κερδίσει το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου στο γνωστό παιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος», όταν όμως απέτυχε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιός πρώην πρωθυπουργός δεν έχει υπηρετήσει ποτέ ως υπουργός Εξωτερικών» τα έχασε μέσα από τα χέρια του. Ο φίλος του όμως ήξερε την απάντηση!

Ο Τζον Ρόμπινσον, θα ήταν ο πρώτος στην ιστορία του παιχνιδιού που θα κέρδιζε τόσα πολλά χρήματα εάν είχε κρατήσει μία από τις τρεις βοήθειες «τηλεφώνημα από φίλο», καθώς εκείνος γνώριζε ποιος ήταν.

Ο Τζον κατάφερε με εξαιρετική δεξιοτεχνία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, εκτός από την τελευταία με τον πρωθυπουργό.

Είχε να διαλέξει ανάμεσα στους, Γουίνστον Τσόρτσιλ, Άντονι Έντεν, Άλεκ Ντάγκλας Χομ και Χάρολντ Μακμίλαν.

Ευτυχώς για εκείνον, δεν στοιχημάτισε τις 500.000 λίρες που είχε μαζέψει μέχρι τότε, γιατί όπως αποκάλυψε στον παρουσιαστή του παιχνιδιού, θα είχε απαντήσει «ο Άντονι Έντεν» και θα είχε χάσει τα χρήματά του, αφού η σωστή απάντηση ήταν «ο Γουίνστον Τσόρτσιλ».

«Αν είχα αφήσει την τελευταία βοήθεια για το τέλος, τώρα θα ήμουν εκατομμυριούχος», παραδέχτηκε ο Ρόμπινσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον έφυγε με μισό εκατομμύριο λίρες (δεν τον λες και άτυχο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.