ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εν αναμονή της νέας ταινίας Mortal Kombat – Όλα δείχνουν ότι θα είναι καλύτερη από την πρωτότυπη

Εν αναμονή της νέας ταινίας Mortal Kombat – Όλα δείχνουν ότι θα είναι καλύτερη από την πρωτότυπη

Είναι γνωστό πλέον πως κάθε φορά που ακούμε πως ετοιμάζεται μια ταινία που βασίζεται σε video games, προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο, καθώς δεν έχει υπάρξει ταινία που να έχει αποδώσει την ικανότητα του παιχνιδιού.

Αλλά οι περισσότερες δεν καταφέρνουν να παράξουν έστω κάτι αξιοπρεπές και watchable. Πολύ λίγες είναι οι περιπτώσεις. Μόνο το saga του Resident Evil μπόρεσε να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Μια από τις πιο αδιάφορες περιπτώσεις είναι το Mortal Kombat που έγινε ταινία το 1995 και αμφιβάλλουμε αν τη θυμούνται οι φανατικοί του franchise. Και δεν τη θυμούνται γιατί, πολύ πιθανό, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός της άρνησης. Μπορεί να υπήρξε και sequel, γιατί στα έσοδα πήγε καλά, αλλά αυτό δεν μεταφράστηκε και σε μια πραγματικά καλή ταινία.

Οπότε, ακούγοντας το reboot που ετοιμάζεται αυτές τις μέρες, οι προσδοκίες δε θα μπορούσαν παρά να είναι διατηρημένες στο έδαφος, ου μην και στο υπέδαφος. Αν όμως διαβάσει κανείς τα στοιχεία που αφορούν την επικείμενη ταινία, ίσως αναθαρρήσει η ελπίδα μέσα του.

Το Mortal Kombat ξεκίνησε να γυρίζεται χθες και επικεφαλής στην παραγωγή είναι ο Τζέιμς Γουάν, σκηνοθέτης του Aquaman. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει τρομερή λεπτομέρεια και προσοχή στα οπτικά εφέ. Δεδομένου κι ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2021, διατίθεται κι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δουλευτεί πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό που σίγουρα αποτελεί μεγάλο ρίσκο είναι ότι πρόκειται για την πρώτη δουλειά του σκηνοθέτη Σάιμον ΜακΚουόιντ, του σεναριογράφου Γκρεγκ Ρούσο και για την πλειοψηφία του καστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/WriterRusso/status/1173380438586318849

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.