ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αλβίνα Τσαρένκο: Φωτογραφήθηκε ξανά γυμνή η πρώην του Μ.Βέρμπιτς και προκαλεί νέα «εγκεφαλικά» (φωτό)

Παρότι οι δύο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, εκείνη δεν χάνει το κέφι της

Αλβίνα Τσαρένκο: Φωτογραφήθηκε ξανά γυμνή η πρώην του Μ.Βέρμπιτς και προκαλεί νέα «εγκεφαλικά» (φωτό)

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι για καιρό εξαφανισμένος από τον Παναθηναϊκό αλλά η πρώην του και μητέρα του παιδιού του προκαλεί συνεχώς με τις φωτογραφίες της και είναι θέμα σε πολλά ΜΜΕ στην χώρα της και στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την Αλβίνα Τσαρένκο. Η 29χρονη από την Ουκρανία που ήταν ο μεγάλος έρωτας στη ζωή του Σλοβένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της με “καυτό” περιεχόμενο στα social media και προκαλεί… εγκεφαλικά.

Το τελευταίο χτύπημα ήρθε πριν από λίγες ώρες. Ανέβασε φωτογραφία της από τον καναπέ του σπιτιού της που είναι γυμνή από το στήθος και κάτω και έχει καλύψει τα γεννητικά της όργανα με ένα τριαντάφυλλο!

Απολαύστε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.