Αυτή είναι η μαμά «τούμπανο»: Δεν βγαίνουν μαζί της γιατί είναι… μυώδης! (βίντεο)

Δεν σηκώνει και «πολλά πολλά»

Αυτή είναι η μαμά «τούμπανο»: Δεν βγαίνουν μαζί της γιατί είναι… μυώδης! (βίντεο)

Είσαι όμορφη. Όμως δεν μου αρέσουν τα μυώδη κορίτσια». Αυτή την ατάκα φαίνεται ότι την ακούει πολύ συχνά από τους άνδρες η μαμά – «τούμπανο».

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει ήδη 4,5 εκατομμύρια views. Σε αυτό η αρσιβαρίστρια Hunter σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια της στους ρυθμούς του τραγουδιού «heartbroken», κάνοντας παράλληλα μια λυπημένη έκφραση με το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια τα χέρια της ανοίγουν, η καρδιά εξαφανίζεται και τη θέση της παίρνουν τα υψωμένα μεσαία δάχτυλα, που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι η Hunter μόνο συντετριμμένη δεν είναι από τα σχόλια του αντίθετου φύλου.

Η νεαρή μαμά, από τη στιγμή που ανέβασε το βίντεο, έχει επαινεθεί αρκετά από τους θαυμαστές της, οι οποίοι λατρεύουν τη θετική στάση της στη ζωή και τον τρόπο που έχει βρει να θωρακίζει τον εαυτό της από τα κακόβουλα σχόλια.

Πολλοί έσπευσαν να της υπενθυμίσουν ότι όσοι την κρίνουν το πιθανότερο είναι να αισθάνονται φόβο από τις απίστευτες ικανότητές της και την επικρότησαν που δεν παίρνει στα σοβαρά τέτοια σχόλια.

Πιστεύετε ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια, όπως την περιέγραψε η Α.Λατινοπούλου ή είναι επιλογή όπως την περιέγραψε η Δ.Μπάρκα;

  • Επιλογή (24%, 3.352 Votes)
  • Ασθένεια (76%, 10.393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 13.745

Loading ... Loading ...

«Ο πρώην μου δεν με άφηνε να γυμνάζομαι επειδή δεν ήθελε να είμαι πιο ογκώδης από εκείνον, όλα είναι θέμα ανασφάλειας και τεμπελιάς» σχολίασε ένας θαυμαστής.

Άλλος είπε: «Δεν θέλουν πιο δυνατά κορίτσια από τους εαυτούς τους».

Ένας τρίτος παρατήρησε: «Δεν νιώθουν αρκετά άνδρες. Ο ανδρισμός τους είναι πολύ εύθραυστος».

@musclemommyy Like igaf #fyp #womenwholift #strongwomen ♬ original sound – Lewis Robbo Robinson
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.