ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχει «βαλτώσει» η ερωτική σας ζωή; Αυτό το 30 day sex challenge θα σας ανανεώσει για τα καλά!

Η fitness influencer Steph Claire Smith σας μαθαίνει όλα τα μυστικά

Έχει «βαλτώσει» η ερωτική σας ζωή; Αυτό το 30 day sex challenge θα σας ανανεώσει για τα καλά!

Η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή και ψάχνετε τρόπους για να ανανεωθείτε; Η fitness influencer Steph Claire Smith αποφάσισε να συμμετέχει το καλοκαίρι με τον άντρα της σε ένα sex challenge 30 ημερών και τώρα αποκάλυψε πώς είναι πλέον η ερωτική τους ζωή στο podcast Keep It Cleaner, το οποίο κάνει με την Laura Henshaw και μοιράζεται τα μυστικά μαζί σας!

«Πώς είναι τα πράγματα; Έγιναν πιο οικεία;» τη ρώτησε η συμπαρουσιάστριά της. «Έχουν περάσει δύο μήνες και η γενική οικειότητα και οι αγκαλιές έχουν αυξηθεί. Ο αριθμός των φορών που κάνουμε σεξ την εβδομάδα έχει αυξηθεί ελάχιστα, αν όχι, είναι ο ίδιος» είπε η Smith, που είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Όπως είπε σκοπός της πρόκλησης δεν ήταν να κάνουν περισσότερο σεξ στην καθημερινότητά τους, αλλά να δημιουργήσουν χώρο για περισσότερες προσωπικές στιγμές, με τρυφερότητα και αγκαλιές. Όπως επισήμανε οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας καθιστούν πρόκληση το να βρίσκει χρόνο για να περνάει μαζί με τον σύζυγό της, Josh Miller.

Η συζήτηση των δύο γυναικών στη συνέχεια στράφηκε σε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν σεξ σε διάφορα στάδια της ζωής τους και στους πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν οι άνθρωποι. «Ο αριθμός χρησιμοποιούνταν ως όπλο κατά των γυναικών, πλέον νομίζω ότι δεν δηλώνει τίποτα» είπε η Laura.

Στη συνέχεια, η Steph ρώτησε τη Laura ποιος είναι ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων της. Εκείνη εμφανώς σαστισμένη υποσχέθηκε να το αποκαλύψει με την προϋπόθεση να κάνει και η Steph το ίδιο. «Δύο» είπε η Laura, «τρία» απάντησε η Steph πριν ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια.

Όταν η Steph ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι εκείνη και ο Josh θα έπαιρναν μέρος στην πρόκληση, η Laura σοκαρίστηκε. «Είμαστε κουρασμένοι και υπάρχουν περίοδοι “ξηρασίας”, αλλά όποτε είμαστε πιο κοντά, όλα είναι καλύτερα» είπε η fitness influencer. Όπως διευκρίνισε εκείνη και ο Josh όρισαν την οικειότητα ως κάτι «περισσότερο από το φιλί, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται σεξ. Όσο κι αν δεν μου αρέσει να το παραδέχομαι υπάρχουν φορές που δεν θέλω να το κάνω, ξέρω όμως ότι όταν είμαστε κοντά με αυτόν τον τρόπο είμαστε πιο καλοί και τρυφεροί μεταξύ μας».

Τη συμμετοχή στην πρόκληση έκανε ο Josh, με τον 28χρονο να δηλώνει ότι το πιο δύσκολο ήταν να βρει χρόνο. «Υπήρχαν μέρες που είχαμε μια διαφωνία και μετά έπρεπε να κάνουμε σεξ. Αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό ο ένας για τον άλλον, οπότε το ξεπερνάμε» είπε η Steph.

Η Laura αστειεύτηκε λέγοντας ότι τώρα ο σύντροφός της θα θέλει να λάβει μέρος στο challenge και εκείνη δεν θέλει. «Ίσως να εμπνεύσεις κάποιους αλλά όχι εμένα» είπε η Laura.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.