ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Βίκυ Καγιά έγινε κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασώ Καββαδία»

«Απασφάλισε» ο σχεδιαστής ρούχων

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Βίκυ Καγιά έγινε κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασώ Καββαδία»

Ο σχεδιαστής ρούχων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» περνώντας «από κόσκινο» το GNTM αλλά και το «My Style Rocks».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά από τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM γνωρίζει μόνο τον Τάσο Σοφρωνίου.

«Η επιτροπή αυτή θα κάνει το GNTM τον νέο τιτανικό» δηλώνει.

Στη συνέχεια αναφέρεται στη Βίκυ Καγιά, χαρακτηρίζοντάς την αλαζονική. «Η Βίκυ Καγιά έγινε κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασώ Καββαδία. Έχει μια υπέρμετρη συμπεριφορά» προσθέτει.

Αφοπλιστικός στις δηλώσεις του και για τον Γιώργο Καράβα. «Γιατί είναι κριτής ο Καράβας; Τι το σπουδαίο έχει κάνει; Ούτε σπουδαία καριέρα έχει, ούτε καλό μοντέλο είναι» αναφέρει.

Σε ό,τι αφορά το «My Style Rocks» δηλώνει πως σίγουρα θέλει να δει παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αντί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία όπως λέει του «κάθεται στο λαιμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το εάν θα του ταίριαζε ο Άγγελος Μπράτης στην κριτική επιτροπή του GNTM απαντά: «Δεν ξέρω, τι είναι αυτός; Τι δουλειά κάνει; Εάν γίνεσαι σχεδιαστής μέσα από ριάλιτι είναι εκτός του δικού μου focus».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.