Ποια Σακίρα; Ο Πικέ κυκλοφορεί χεράκι-χεράκι με το νέο του αμόρε! (βίντεο)

Παρελθόν η διάσημη τραγουδίστρια

Ποια Σακίρα; Ο Πικέ κυκλοφορεί χεράκι-χεράκι με το νέο του αμόρε! (βίντεο)

Ο Ζεράρ Πικέ απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με τη νέα του αγαπημένη Clara Chia σε εστιατόριο στην πατρίδα του, την Ισπανία. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 35χρονο ποδοσφαιριστή πιασμένο χέρι-χέρι με τη 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων καθώς συζητούσαν έξω από το εστιατόριο, μετά το γεύμα τους.

Η έξοδος του Πικέ με τη νέα του σύντροφο μόνο τυχαία δεν είναι. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι Πικέ και Σακίρα κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των γιων τους μετά τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ευδιάθετο, με τον Πικέ, μάλιστα, να συμπεριφέρεται σαν πραγματικός «gentleman», κρατώντας την τσάντα της νέας συντρόφου του. Από την άλλη, η Σακίρα, όπως γράφουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ, σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι το 2023.

Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε και βρίσκονται μέλη της οικογένειάς της, θεωρείται ότι ήταν το κύριο εμπόδιο στην προηγούμενη απόπειρα του ζευγαριού να επιτύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πικέ και η Σακίρα ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση: «Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία, που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.