ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρότυπο πλωτό σπίτι αξίας 1,5 εκατ. γίνεται… υποβρύχιο στα αποκαλυπτήρια (βίντεο)

Καλά πήγε και αυτό…

Πρότυπο πλωτό σπίτι αξίας 1,5 εκατ. γίνεται… υποβρύχιο στα αποκαλυπτήρια (βίντεο)

Σε… υποβρύχιο μετατράπηκε ένα εντυπωσιακό πλωτό σπίτι στον Παναμά και μάλιστα στα αποκαλυπτήριά του!

Το πλωτό σπίτι κατασκευάστηκε από την εταιρεία τεχνολογίας Ocean Builders και είναι εντελώς επίπεδο.

Το σπίτι με το όνομα SeaPod έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα αυτοσυντηρούμενο, οικολογικό και να μπορεί να προσφέρει την καλύτερη θέα στη θάλασσα.

Στο site της, η Ocean Builders εξηγεί ότι το SeaPod διαθέτει «τρεις μισούς ορόφους» και περισσότερο από 300 τετραγωνικά ζωτικού χώρου: «Όλα πάνω από τα κύματα».

Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 295.00 δολάρια και φτάσουν έως και 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου προμηνύει… πανωλεθρία για τις πωλήσεις της εταιρείας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.