ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Τεστ: Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα δείχνει ποια είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας

Ποια είναι η πρώτη σας εντύπωση από την παρακάτω εικόνα;

Τεστ: Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα δείχνει ποια είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε την εικόνα που ακολουθεί, αποκαλύπτει τα δυνατά σημεία που κρύβετε μέσα σας.

  1. Αν είδατε πρώτα το κορίτσι. Έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε με ευκολία και άνεση τα μεγαλύτερα εμπόδια που παρουσιάζονται στη ζωή σας. Στις καταστάσεις όπου άλλοι πελαγώνουν, εσείς βρίσκετε μια δύναμη αντοχής που τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει. Η αισιοδοξία και η νεανική ματιά σας, ανεξαρτήτως ηλικίας, γίνονται τα στηρίγματά σας και, τελικά, μετατρέπουν ακόμα και τις αντιξοότητες σε ευκαιρίες.

  1. Αν είδατε πρώτα το κρανίο. Η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η αναλυτική σκέψη σας. Ενώ τείνουμε να συνδέουμε ένα κρανίο με το θάνατο, με τον κίνδυνο ή με μεταφυσικά φαινόμενα, για εσάς συμβολίζει κάτι θετικό. Ακόμα και αν η ευφυΐα σας δεν αντικατοπτρίζεται στις σχολικές ή τις επαγγελματικές επιτυχίες σας, είναι στο χέρι σας να τη χρησιμοποιήσετε στους τομείς της ζωής σας που μετρούν περισσότερο για εσάς.

  1. Αν είδατε πρώτα το τοπίο. Είστε σε θέση να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Παρόλο που απεικονίζει ένα σκοτεινό δάσος, γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα. Ανθείτε σε περιβάλλοντα που σε άλλους θα προκαλούσαν πανικό και ακόμα και όταν νιώθετε σαν να χάνεστε στο δάσος προτιμάτε, αντί να ακολουθήσετε τα ψίχουλα που έχει σπείρει κάποιος άλλος, να βρείτε το δικό σας μονοπάτι, με σύμμαχο τη διαίσθησή σας.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.