TikTok: Μορμόνα influencer αποκαλύπτει σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων και προκαλεί «χαμό»

Κάνει λόγο για... «soft swinging»

TikTok: Μορμόνα influencer αποκαλύπτει σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων και προκαλεί «χαμό»

Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις μιας μορμόνας influencer, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον σύζυγό της. Αυτό όμως που προκάλεσε την θύελλα αντιδράσεων ήταν ότι ο λόγος του διαζυγίου ήταν οι… επιπλοκές που προκάλεσε στη σχέση τους το «soft swinging» με άλλα ζευγάρια του κύκλου τους.

Η ανακοίνωση «βόμβα» για το διαζύγιο της 28χρονης Τέιλορ Φράνκι Πολ των 3,5 εκατομμυρίων followers στη δημοφιλή πλατφόρμα, αρχικά προκάλεσε σοκ μόνο στο MomTok, την κοινότητα του TikTok, που απαρτίζεται από μορμόνες μητέρες, οι οποίες μοιράζονται βιντεάκια με χορογραφίες, συμβουλές lifestyle και ενημερώσεις για την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, όπως γίνεται σε όλα τα social media, όλο αυτό δεν άργησε πολύ να εξελιχθεί σε… σκάνδαλο μεγατόνων, με τις αποκαλύψεις της influencer στο MomTok να απασχολεί πλέον όχι μόνο την πλατφόρμα, αλλά και τα αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ.

Το χρονικό…

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Μαΐου, όταν η Τέιλορ Πολ, μητέρα δύο παιδιών, χρησιμοποίησε ένα lip sync video για να ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Τέιτ Πολ.

Υπό τους ήχους του κομματιού Malibu της Μάιλι Σάιρους, η Πολ εμφανίστηκε να στέκεται σε ένα άδειο σπίτι, κρατώντας τα νέα κλειδιά της. «Πριν κλείσω τα τριάντα παίρνω διαζύγιο, ξεκινάω θεραπεία και ζω μόνη μου για πρώτη φορά μαζί με δύο μικρά παιδιά» έγραψε στο βίντεό της η influencer.

Τίποτα από όσα ακολούθησαν δεν θα είχε συμβεί εάν η αιτία του διαζυγίου παράμενε κρυφή.

@taylorfrankiepaul

this trend has impeccable timing

♬ Brujeria – ur/gf

Όμως, ένα δεύτερο βίντεο που πόσταρε στη συνέχεια η 28χρονη υπονόησε ότι η ιστορία του τέλους του γάμου της είναι μια περίπλοκη υπόθεση, στην οποία δεν εμπλέκονται μόνο η ίδια και ο σύζυγός της, αλλά περισσότερα άτομα!

«Η ζωή μου καταρρέει. Και δεν μπορώ καν να πω γιατί, αλλιώς μπορεί να τους καταστρέψω όλους» έγραφε το κείμενο στο κλιπ που έδειχνε τις κούτες από τη μετακόμισή της.

Στο μεταξύ, φανς στο Reddit άρχισαν να προσέχουν ότι ορισμένες MomTokers έκαναν unfollow την Τέιλορ και έκαναν like σε σχόλια που υπονοούσαν ότι ήταν άπιστη…

@taylorfrankiepaul

i apologize in advanced @McKinli

♬ HoodGoCrazytechn9ne – 💜 shanoa 💜

Δύο μέρες αργότερα, η Τέιλορ αποκάλυψε ότι το διαζύγιό της ήταν εν μέρει το αποτέλεσμα των άσχημων καταστάσεων που προκάλεσε το «soft-swinging» με μια ομάδα φίλων της.

Η 28χρονη μορμόνα είχε αναφέρει στο στο παρελθόν σε βίντεο στο TikTok ότι δεν πιστεύει στη μονογαμία, ωστόσο η πλειοψηφία των followers της είχαν εκλάβει αυτή τη δήλωσή της ως αστείο…

Όμως σε livestream που έκανε στις 25 Μαΐου, η Τέιλορ όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο άνδρας της είχαν «ανοιχτό γάμο», αλλά και ότι είχαν συνάψει μια συμφωνία με άλλα ζευγάρια στο φιλικό τους περιβάλλον, στην κοινότητα του Ντρέιπερ της Γιούτα όπου διέμεναν.

Ως προς το «κρίσιμο» ερώτημα για τους followers της, δηλαδή ποιες άλλες από τις διάσημες φίλες της στη μορμονική κοινότητα των μανάδων του TikTok εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, η Τέιλορ κράτησε κλειστά τα χαρτιά της.

Ανέφερε μονάχα ότι «το μεγαλύτερο μέρος» της κοινότητας του MomTok δεν εμπλέκεται, ενώ πρόσθεσε ότι την στήριξαν πολλές φίλες της MomTokers.

Όπως είναι φυσικό, οι… εξομολογήσεις της influencer έφεραν… σωρεία αντιδράσεων στο MomTok.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φαν άρχισαν να κάνουν εικασίες σχετικά με το ποια από τις δημοφιλείς φίλες της στο TikTok εμπλέκεται, και κάποιες έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά με αναρτήσεις τους ότι ανήκαν σε αυτόν τον κύκλο soft ανταλλαγής συντρόφων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.