ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά σε σχόλιο στο Instagram που γράφει ότι ο Σ.Μαρτίκας «είναι σαν μπαμπάς της»

«Δεν μας πείθετε» της έγραψε το ίδιο άτομο στο Instagram

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά σε σχόλιο στο Instagram που γράφει ότι ο Σ.Μαρτίκας «είναι σαν μπαμπάς της»

Την απάντησή της σε σχόλιο που αφορά τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου και ύστερα το κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η instagrammer και ο σύντροφός της ανεβάζουν αρκετά συχνά κοινά τους στιγμιότυπα αλλά δεν «πείθουν» μερικούς από τους ακολούθους τους.

Πριν από μερικές ώρες, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναδημοσίευσε σχόλια που δέχτηκε στο Instagram σχετικά με πρόσφατη φωτογραφία του ζευγαριού. Αναλυτικότερα, της έγραψαν:

«Σαν μπαμπάς σου είναι. Δε μας πείθετε», με τη Βρησιήδα να απαντά: «Έγινε. Προς ενημέρωσή σου, σκασίλα μας να πείσουμε τον οποινδήποτε. Εμείς να είμαστε καλά δόξα τω Θεώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, έκανε screenshot τη συζήτηση και την ανέβασε σε ένα νέο story, όπου επισήμανε ότι: «Υ.Γ. Τέτοια μηνύματα από γυναίκες πραγματικά με στεναχωρούν και λυπάμαι πολύ για τέτοιου είδους συμπεριφορές».

vrisiida_story092
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.