ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η 31χρονη με τα δύο αιδοία και το προφίλ στο OnlyFans – «Το ένα για το σύζυγό μου και το άλλο για τη δουλειά» (βίντεο)

«Τα παιδιά δεν ήξεραν τι έκαναν και απλώς κατέληγαν να χτυπούν το πέος τους στην ουρήθρα μου»

Η 31χρονη με τα δύο αιδοία και το προφίλ στο OnlyFans – «Το ένα για το σύζυγό μου και το άλλο για τη δουλειά» (βίντεο)

Η 31χρονη Evelyn Miller γεννήθηκε με δύο αιδοία, κάτι που αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία όμως, με αποτέλεσμα να έχει βιώσει άβολες καταστάσεις στο σεξ. Εντούτοις, πλέον έχει γίνει μητέρα και διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans.

Η γυναίκα, διαγνώστηκε με δίδελφυς μήτρα το 2011 αφού ένας γυναικολόγος παρατήρησε μια σωματική ανωμαλία κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Νοσοκομείο Γυναικών και Παίδων στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπως αναφέρει η nypost.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή η κατάσταση επηρεάζει περίπου μία στις 2.000 γυναίκες σύμφωνα με το Scientific American και σημαίνει πως η γυναίκα έχει διπλή μήτρα, δύο σετ ωοθηκών και δύο κόλπους.

@evelynuncovered Replying to @nustyboy ♬ Who I Am – Anne-Marie

Όπως ανέφερε η 31χρονη οι φίλοι που είχε παλιότερα «έβρισκαν σε τοίχο» κάθε φορά που έκανε σεξ μαζί τους, επειδή δεν τοποθετούσαν σωστά το πέος τους στα αιδοία της, το οποίο θεωρούσαν πως ήταν ένα.

«Απέφευγα το σεξ για τόσο καιρό μετά από αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «τα παιδιά δεν ήξεραν τι έκαναν και απλώς κατέληγαν να χτυπούν το πέος τους στην ουρήθρα μου».

Μάλιστα, υποστήριξε πως μεγάλωσε με τον πατέρα της σε μια απομακρυσμένη περιοχή, οπότε δεν μπορούσε να ρωτήσει τον ίδιο, ή να αναζητήσει αλλού συμβουλή.

Πλέον, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε και είναι παντρεμένη, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Andrew που είναι 20 μηνών και την Georgia που είναι 8 ετών.

Παράλληλα, διατηρεί σελίδα λογαριασμό στο OnlyFans και αναφέρει χαρακτηριστικά, πως «έχω δύο αιδοία. Το ένα για το σύζυγο μου και το άλλο για τη δουλειά».

Επίσης, πρόσθεσε πως κερδίζει περίπου 1.480 δολάρια τον μήνα, ενώ αρκετοί χρήστες του OnlyFans απορούν με την κατάσταση της, κάτι που φέρεται να έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο κόσμο.

@evelynuncoveredApart from almost killing each other 263728 times we managed to get theough an wntire house renivation still married 🥰

♬ Them Changes (Sped Up) – Thundercat

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.