ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

H Anna Wintour αποκαλύπτει τι προσόντα πρέπει να έχει κάποιος για να δουλέψει στη Vogue

H Anna Wintour αποκαλύπτει τι προσόντα πρέπει να έχει κάποιος για να δουλέψει στη Vogue

Είναι η πιο απαιτητική, αυστηρή, εργασιομανής και στριμμένη διευθύντρια στη βιομηχανία της μόδας. Η Anna Wintour μπορεί να χαμογελάει σπάνια σε runways και να μην είναι ποτέ απολύτως ευχαριστημένη, αλλά επηρεάζει σε βάθος το κόσμο της μόδας και του στιλ.

Το whowhatwear.co.uk, συγκέντρωσε αφηρημένες παρατηρήσεις που έχει κατά καιρούς η Anna Wintour σχετικά με το πως επιθυμεί να είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται.

Η αυτοπεποίθηση, η πίστη και η δημιουργικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που προσέχει η Anna Wintour σε έναν άνθρωπο.

Επίσης δεν της ξεφεύγει το στιλ, αφού για εκείνη αντικατοπτρίζει στοιχεία από τον εαυτό του καθενός.  

Δες αναλυτικά τι έχει δηλώσει η απαιτητική Wintour για τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας μελλοντικός εργαζόμενος της και μάθε τι θαυμάζει σε έναν άνθρωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.