Sin Boy: Εμφανίστηκε στο Instagram λίγες ώρες μετά τις φήμες ότι πέθανε (φώτο)

Την ανάρτηση κοινοποίησε και η αδερφή του

Sin Boy: Εμφανίστηκε στο Instagram λίγες ώρες μετά τις φήμες ότι πέθανε (φώτο)

O Sin Boy σήμερα Τρίτη (14/2) αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες 24 ώρες ότι πέθανε, επιβεβαιώνοντας ο ίδιος τις φήμες «θανάτου του».

Λίγο μετά τις 16:00 της Τρίτης, ανέβηκε μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Sin Boy, η οποία γράφει: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Μάλιστα, το προφίλ του τράπερ έχουν μπει μαύρες φωτογραφίες προφίλ, ενώ την παραπάνω ανάρτηση κοινοποίησε και η αδερφή του, στον δικό της λογαριασμό.

Μετά τις εν λόγω αναρτήσεις αυξάνονται οι φωνές που λένε ότι όλο αυτό ήταν ένα διαφημιστικό τρικ και όλοι πλέον αναμένουν… την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού του Sin Boy.

Τονίζεται ότι οι φήμες για το αν ο Sin Boy είναι νεκρός ή όχι ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο instagram που τον δείχνει μέσα σε ένα ασθενοφόρο και τη λεζάντα που λέει ότι ο τράπερ πέθανε από overdose.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εικόνα δεν είναι γνωστό από πότε είναι ενώ, δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν ο άνδρας που είναι ξαπλωμένος είναι ο Sin Boy. Ακόμα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο (εκεί όπου πέθανε, σύμφωνα με τις φήμες) έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ίδιος δεν διέψευδε τις φήμες, αλλά και η μαύρη φωτογραφία στο προφίλ του είχε κάνει τους fans του να ανησυχούν, με τις αναζητήσεις του ονόματός του να… εκτοξεύονται στην Google.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.