ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

«Στροφή» στην καριέρα της κάνει η Blac Chyna: Κλείνει τον λογαριασμό της στο OnlyFans και «αλλάζει» ζωή (φώτο)

Aφαιρεί fillers, εμφυτεύματα, τατουάζ και αλλάζει τα πάντα πάνω της

«Στροφή» στην καριέρα της κάνει η Blac Chyna: Κλείνει τον λογαριασμό της στο OnlyFans και «αλλάζει» ζωή (φώτο)

«Στροφή» στην καριέρα της κάνει η 34χρονη ράπερ και μοντέλο Blac Chyna, καθώς αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans και να αλλάξει τρόπο ζωής.

Έτσι, αφού αφαίρεσε τα fillers και τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της συνεχίζει με το τατουάζ που είχε «χτυπήσει» το 2021 στον αριστερό της γοφό.

Η ίδια δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την επίσκεψή της σε ένα κέντρο αφαίρεσης τατουάζ και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους 21,8 εκατ. followers της.

«Απελευθερώνω όλη την αρνητική ενέργεια που με κρατάει πίσω. Πρέπει να βγει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν πρόκειται να έχω το σημάδι του θηρίου ή κάτι τέτοιο πάνω μου. Απλώς δεν θέλω πια τίποτα αρνητικό ή δαιμονικό στο σώμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Η 34χρονη ράπερ και πρώην σύντροφος του Ρομπ Καρντάσιαν, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της και να ακολουθήσει «τον δρόμο του Θεού», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Μάλιστα, αποχαιρέτησε το OnlyFans και τον δημοφιλή λογαριασμό της, από τον οποίο κέρδιζε εκατομμύρια δολάρια, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη DailyMail, η Άντζελα Γουάιτ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μίλησε για τον πρότερο «αμαρτωλό» βίο της.

«Δεν κάνω πια το OnlyFans. Το έχω ξεπεράσει κατά κάποιον τρόπο αυτό. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα όπου έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή, λόγω των συνθηκών στις οποίες βρισκόμουν. Εξάλλου, μετά τη βάφτισή μου τον Μάιο, δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο Θεός να κάνω. Είναι κάπως εξευτελιστικό», ανέφερε.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι θέλει να αλλάξει και να ακολουθήσει «τον δρόμο του Θεού». Την αρχή έκανε, με το να αφαιρέσει τα fillers στο πρόσωπό της και τα εμφυτεύματα στήθους και γλουτών.

«Δεν συμμετέχω πια στο OnlyFans. Απλά αλλάζω τα πάντα για μένα. Αξίζω πολύ περισσότερα από αυτό», τόνισε η ίδια.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ένας από τους βασικότερους λόγους που εγκατέλειψε την πλατφόρμα είναι τα παιδιά της. Η ράπερ θέλει να αποτελεί παράδειγμα για την κόρη της, Ντριμ Καρντάσιαν και τον γιο της, Κινγκ Κάιρο Στίβενσον.

«Σε μια ορισμένη ηλικία, βλέπουν και έλκονται από τα πάντα. Αισθάνομαι ότι έχω άλλα πράγματα, μεγαλύτερα ψάρια να ψαρέψω», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.