ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες – Η διπρόσωπη, η επίθεση και τα «γαλλικά» της Παπαδούλου

Survivor: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες – Η διπρόσωπη, η επίθεση και τα «γαλλικά» της Παπαδούλου

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το «Survivor» και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη επικράτησε πανικός στην ομάδα των «Διάσημων».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Λάμπρος Χούτος επιτέθηκαν άγρια στην Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία δεν έμεινε άπραγη με αποτέλεσμα να ακουστούν πολλά και χοντρά «γαλλικά».

Που βέβαια δεν θα τα δούμε ποτέ στον «αέρα» μιας και το ΕΣΡ καραδοκεί και τα στελέχη του Σκάϊ δεν θα ρίσκαραν μια ενδεχόμενη μετακόμιση του ριάλιτι στις 12.00 τα μεσάνυχτα. Όπως λένε οι πληροφορίες Βαλαβάνη και Χούτος κατηγόρησαν την Παπαδοπούλου για διπρόσωπη συμπεριφορά και εκείνη στη συνέχεια χαρακτήρισε «αυλικούς» του Χανταμπάκη τους δύο συμμετέχοντες. Και εκεί κάπου χάθηκε η μπάλα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που η τραγουδίστρια δήλωσε οικειοθελή αποχώρηση η οποία όπως γράφαμε και χθες δεν είναι οριστική….

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.