ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mega: Σχηματίζουν «κοινό μέτωπο» για την ταινιοθήκη

Mega: Σχηματίζουν «κοινό μέτωπο» για την ταινιοθήκη

Κοινό μέτωπο, με στόχο τη διεκδίκηση της ταινιοθήκης του Mega, προτίθενται να συγκροτήσουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ANT1, Alpha-Star και ΣΚΑΪ, κλείνοντας τον δρόμο σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να μπει στο παιχνίδι, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, οι καναλάρχες που κατέχουν τα τέσσερα από τα πέντε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, φαίνεται ότι κατέληξαν σε συμφωνία προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού την πολύτιμη ταινιοθήκη του Mega.

Στις αρχές της εβδομάδας κυκλοφόρησε η πληροφορία που ήθελε τις τράπεζες να επισπεύδουν τη διαδικασία του πλειστηριασμού σε ό,τι αφορά την ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού. Οι ίδιες πηγές θέλουν δύο εκ των καναλαρχών να επικοινώνησαν με τραπεζίτες ζητώντας πίστωση χρόνου, προκειμένου να συμμετάσχουν στον πλειστηριασμό. Ωστόσο, αποδείχτηκε πως η πληροφορία περί επίσπευσης δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Τραπεζίτες και εκκαθαριστές δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον πλειστηριασμό να πραγματοποιείται αμέσως μετά το καλοκαίρι, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν λάβει ήδη θέσεις. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει, επίσης, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.