ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βγήκαν τα μαχαίρια στο My style Rocks: Ευριδίκη εν υαλοπωλείο… κατά Κουδουνάρη! Ειρωνεία στο έπακρο! (βίντεο)

Βγήκαν τα μαχαίρια στο My style Rocks: Ευριδίκη εν υαλοπωλείο… κατά Κουδουνάρη! Ειρωνεία στο έπακρο! (βίντεο)

Για δεύτερη εβδομάδα βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το γνωστό ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», και όπως είναι φυσιολογικό οι κόντρες, και τα σχόλια έχουν αρχίσει να γίνονται «πρωταγωνιστές».

​Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απογοήτευσε τον Στέλιο Κουδουνάρη με τις ενδυματολογικές της επιλογές, έτσι όταν έφτασε η σειρά του σχεδιαστή για να την κρίνει, οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, είπε μεταξύ άλλων στην παίκτρια: «Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στυλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά. Τι κάνεις; Ντύνεσαι;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έσπευσε να απαντήσει σε έντονο ύφος στον κριτή του ριάλιτι: «Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη. Αστείο;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.