ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληρό «μπρα ντε φερ» για την κορυφή της τηλεθέασης

Σκληρό «μπρα ντε φερ» για την κορυφή της τηλεθέασης

Καλά κρατεί η μάχη για την κορυφή της τηλεθέασης, οι «Άγριες Μέλισσες» και το «MasterChef 4» δίνουν μάχη σώμα με σώμα.

Η σειρά του ΑΝΤ1 κρατάει απόσταση ασφαλείας που αγγίζει διψήφια ποσοστά στο γενικό σύνολο, ενώ το βράδυ της Πέμπτης, η τηλεθέαση στα νεανικά κοινά «παίχτηκε» στον πόντο, με το MasterChef 4. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως τα δύο προγράμματα δεν έχουν την ίδια διάρκεια, αφού το μαγειρικό show προβάλλεται από τις 21.00 ως και τις 23.30 περίπου, ενώ οι «Άγριες Μέλισσες» βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα ένα τέταρτο πριν από τις 23.00.

Ακλόνητος νικητής της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο οι «Άγριες Μέλισσες»

Η τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» σημειώνει κάθε βράδυ πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας περίπου 1,5 εκατ. τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες τους. Η σειρά απέσπασε μερίδιο 35,8% στο γενικό σύνολο, ενώ άγγιξε το 50,1% στις γυναίκες μεταξύ 55 και 64 ετών.

Η πρώτη ομαδική διαδικασία του MasterChef 4 προσέλκυσε στη συχνότητα του STAR περίπου 1 εκατ. τηλεθεατές. Το μαγειρικό show απέσπασε μερίδιο τηλεθέασης 25,6% στο γενικό σύνολο, καταγράφοντας τα υψηλότερα ποσοστά του στις γυναίκες 18 με 24 ετών, όπου και το μηχανάκι της Nielsen έδειξε ποσοστό 47,9%.

Με διαφορά μια μονάδας ο νικητής της τηλεθέασης στα νεανικά κοινά

Το MasterChef 4 έχει αποδείξει πως διαθέτει πολύ πιο πιστό κοινό σε νεότερες ηλικίες. Στο δυναμικό κοινό, τις ηλικίες μεταξύ 18-54, η εκπομπή του STAR απέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (20-02) μερίδιο τηλεθέασης 33,3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο ηλικιακό κοινό, η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» κατέγραψε ποσοστό 32,3%, μια ανάσα από το μαγειρικό show του STAR. Η σειρά ανέβασε στροφές μετά το δεύτερο μισό της προβολής της και αφού το MasterChef 4 είχε ρίξει αυλαία, όταν και σημείωσε σε τέταρτο ως και 39,3%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.