ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MasterChef: Πρόωρος «τελικός» για το Silver Award – Σταυρής εναντίον Μπέλλου – Ποιος θα κερδίσει; (βίντεο)

MasterChef: Πρόωρος «τελικός» για το Silver Award – Σταυρής εναντίον Μπέλλου – Ποιος θα κερδίσει; (βίντεο)

Ένας πρόωρος τελικός θα υπάρξει στο αποψινό επεισόδιο του «MasterChef 4», καθώς Σταυρής και Δημήτρης Μπέλλος θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Silver Award.

Με επίτιμους καλεσμένους τους chef Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά να επιλέγουν τα υλικά για την κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα του φετινού Silver Week. Μια ημέρα, που αν επαληθευτούν τα spoiler θα μας δείξει τη μαγειρική δεινότητα του παίκτη που κερδίζει τελικά τα 10.000 ευρώ στο Silver Award του MasterChef 4.

Η ομάδα του Κουτσόπουλου στις κουζίνες του MasterChef 4

Το MasterChef 4 θα αποδείξει ότι έχει ανεβασμένες κατά πολύ τις μαγειρικές απαιτήσεις και μόνο με δημιουργικότητα και συγκέντρωση, μπορούν οι επίδοξοι MasterChef να ξεχωρίσουν. Η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον Σταυρή και τον Δημήτρη, θα μαγειρέψει με τα υλικά, που επέλεξε ο chef και φετινός F&B του διαγωνισμού, Νίκος Θωμάς.

Ο Μέντορας, που τα αρχικά του βρίσκονται στα pins των δύο μαχητών του, θα μαγειρέψει μαζί τους στο επεισόδιο του MasterChef 4. Στην κουζίνα, αυτή τη φορά, υπάρχει πολύ γέλιο αλλά και κουβέντες, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους. Οι παίκτες θα επιστρατεύσουν την επιμονή τους, και θα οδηγηθούν σε μαγειρικά αποτελέσματα πέρα από τα συμβατικά δημιουργικά τους όρια, προκειμένου να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη.

Βίντεο: Μαγειρικό ντέρμπι στο MasterChef 4

Ένας από τους δύο θα βρεθεί σε καλύτερη θέση κατά το πρώτο διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 4, ενώ ο άλλος θα τον ξεπεράσει στο follow the chef. Πολλοί θα σχολιάσουν ότι μπροστά τους διαδραματίζεται και ένας πρόωρος τελικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.