ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πιτσιρίκα που έγινε viral: Εισέβαλε σε live μετάδοση του BBC και έκανε την πιο επική ερώτηση (βίντεο)

Η πιτσιρίκα που έγινε viral: Εισέβαλε σε live μετάδοση του BBC και έκανε την πιο επική ερώτηση (βίντεο)

Πιτσιρίκα «μπούκαρε» σε live μετάδοση του BBC και έγινε viral.

Μετά από περισσότερους από τρεις μήνες εντός σπιτιού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι γονείς έχουν – κατά κάποιο τρόπο – εξοικειωθεί με τις προκλήσεις της εργασίας από το σπίτι και της φροντίδας των παιδιών.

Όταν όμως, η εργασία περιλαμβάνει live σύνδεση στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC, πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα; Πολύ, τουλάχιστον όσον αφορά μια επίκουρη καθηγήτρια παγκόσμιας πολιτικής υγείας στο London School of Economincs που θέλησε να μιλήσει για το θέμα των τοπικών lockdowns στην Αγγλία, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε στο πλάνο η κόρη της και άρχισε να της μιλάει κρατώντας στο χέρι της μία ζωγραφιά ενός μονόκερου.

Η επίκουρη καθηγήτρια Κλερ Γουένχαμ συνέχισε να μιλά για περισσότερο από ένα λεπτό για τα ζητήματα πρόσβασης σε δεδομένα των τεστ, ενώ η κόρη της, Σκάρλετ προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή της, ανεβαίνοντας τελικά στο γραφείο κουνώντας επιδεικτικά την ζωγραφιά της.

https://twitter.com/BBCNews/status/1278356539468853248

Η Γουένχαμ τελικά της μίλησε και η Σκάρλετ πήγε προς το πίσω μέρος του δωματίου όπου προσπάθησε να επιλέξει το καλύτερο ράφι για να βάλει την ζωγραφιά της. Ο παρουσιαστής του BBC, Κρίστιαν Φρέιζερ απηύθυνε τον λόγο στο κορίτσι, ρωτώντας το όνομά της και λέγοντας: «Σκάρλετ, πιστεύω πως δείχνει καλύτερη στο κάτω ράφι… και είναι ένας υπέροχος μονόκερος».

Αφού της είπε το όνομά του, έδειξε ικανοποιημένη και έφυγε από την οθόνη, ενώ η μητέρα της ολοκλήρωσε την συνέντευξη, δείχνοντας ηρωικά επίπεδα υπομονής και επαγγελματισμού. Το βίντεο μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 745.000 προβολές.

Παρακαλώντας για ένα μπισκότο

Ένα παρόμοιο περιστατικό, σημειώθηκε και στο Sky News, όταν η συντάκτρια εξωτερικών υποθέσεων του καναλιού, Ντέμπορα Χέινς, διακόπηκε από τον σύζυγό της που ήθελε να φάει μπισκότα. Όταν η έντρομη γυναίκα – και ζητώντας επανειλημμένα συγνώμη από τον παρουσιαστή της εκπομπής – του είπε ότι μπορεί να πάρει δύο, ο μικρός έφυγε, αλλά η συνέντευξη διακόπηκε.

Φυσικά, όλα αυτά φέρνουν αναμνήσεις από την πιο διάσημη οικογενειακή εισβολή κατά την διάρκεια βιντεοκλήσης, και πάλι στο BBC, όταν ο ειδικός επίτων θεμάτων της Βόρειας Κορέας, Ρόμπερτ Κέλι, δέχθηκε την «εισβολή» των δύο μικρών του παιδιών, τον Μάρτιο του 2017, με την γυναίκα του να ακολουθεί έντρομη, και έγινε viral.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.