ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην παίκτης του Survivor δέχθηκε πρόταση για να πολιτευτεί

Πρώην παίκτης του Survivor δέχθηκε πρόταση για να πολιτευτεί

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, ενώ εν συνεχεία συμμετείχε στο Just The 2 Of us, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές του στο τραγούδι.

Πλέον, δεν αποκλείεται να τον δούμε και στον πολιτικό στίβο, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή έχει δεχθεί προτάσεις για να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου.

«Δέχθηκα κάποιες προτάσεις για να κατέβω στις βουλευτικές εκλογές, δεν έχω απαντήσει ακόμα ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση, η ευθύνη είναι τεράστια, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι τομείς που μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στη Βουλή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα», ανέφερε σχετικά.

Δεν θέλησε, ωστόσο, να αποκαλύψει από ποια κόμματα δέχθηκε προτάσεις για να πολιτευτεί, καθώς: «Δεν θέλω να πω από ποια κόμματα δέχθηκα τις τιμητικές προτάσεις, γιατί σέβομαι τα πρόσωπα που μου έκαναν την πρόταση». Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως ένα από αυτά ήταν το ΔΗΠΑ του Μάριου Καρογιάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.