ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

The Voice: Η παίκτρια που έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να την παρακαλάει για να πάει στην ομάδα του (βίντεο)

The Voice: Η παίκτρια που έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να την παρακαλάει για να πάει στην ομάδα του (βίντεο)

Η Ίρις Μουτούς από την Ξάνθη ήταν η τελευταία διαγωνιζόμενη του 6ου blind audition του The Voice και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Η ίδια εργάζεται σε ένα κατάστημα με ρούχα αλλά κι ως φωτομοντέλο για ρούχα αλλά το τραγούδι είναι η κατάθεση της ψυχής της.

Το ηχόχρωμα της φωνής της κέντρισε αμέσως τον Πάνο Μουζουράκη που γύρισε γρήγορα την καρέκλα του ενώ σταδιακά το έκαναν κι οι υπόλοιποι coaches. Έκπληκτη η Ίρις δεν ήξερε ακριβώς ποιον αν διαλέξει αν κι είχε σκεφτεί από νωρίτερα την ομάδα στην οποία θα ήθελε να ενταχθεί. Τι κι αν ο Πάνος Μουζουράκης την παρακάλεσε, τι κι αν της είπε ότι συγκινήθηκε κι είχε την αντίληψη για να γυρίσει γρήγορα, τι κι αν της έλεγε ότι θα στενοχωρηθεί αν δεν τον επιλέξει. Η ερμηνεύτρια ήταν ανένδοτη κι έμεινε στην αρχική επιλογή της.

Η ομάδα που επέλεξε ήταν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=BcRFyHqkdF4&feature=emb_logo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.