ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και πρώην υφυπουργός απαντά για τις «στημένες» ψηφοφορίες στο Survivor

Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και πρώην υφυπουργός απαντά για τις «στημένες» ψηφοφορίες στο Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη από τη μία με τις κακές της επιδόσεις και από την άλλη με την «παράξενη» παραμονή της στο παιχνίδι μετά την τελευταία ψηφοφορία έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Στο Twitter πολλοί μίλησαν για στημένη ψηφοφορία, με τον ΣΚΑΪ να διευκρινίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή και πως αυτή είναι αδιάβλητη.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής και πρώην υφυπουργός, απαντά για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του.

Θέλουμε να μας μιλήσετε για την Ανθή Σαλαγκούδη, γιατί έχει ανοιχτεί πόλεμος προς το πρόσωπό της.

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.